Tweak NotiMask

Kenan___

Yetkili
Moderatör
Tweak adı ; Notimask.
Açıklama ; Seçeceğiniz bir uygulamadan gelen bildirimleri; yine seçeceğiniz başka bir uygulamadan geliyormuş gibi gösteren bir tweak. Ben WhatsApp’tan gelen bildirimleri Cydia’dan geliyormuş gibi ayarladım.
Repo;
Uyumluluk : iOS 10-11-12
Fiyat ; ücretsiz

Ekran Görüntüsü
10041

Kenan___

Moderatör tarafından düzenlendi:
Notimask.

Repo;

Seçeceğiniz bir uygulamadan gelen bildirimleri; yine seçeceğiniz başka bir uygulamadan geliyormuş gibi gösteren bir tweak.

Ben WhatsApp’tan gelen bildirimleri Cydia’dan geliyormuş gibi ayarladım.

8c26d3345f1fa79f6ff4e20eac75cd0c.jpg

Kenan___

Fena

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İos 11 le uyumlumu ? Hangi repodan indirdiniz?

Notimask.

Repo;

Seçeceğiniz bir uygulamadan gelen bildirimleri; yine seçeceğiniz başka bir uygulamadan geliyormuş gibi gösteren bir tweak.

Kenan___

Hacı abi operatör ismini ne ile gizledin

Notimask.

Repo;

Kenan___
hocam ben başka app yönlendirme yapmak istemediğimde gelen bildirimde sadece ayarlar diye bir başlık geliyor.

hocam ben başka app yönlendirme yapmak istemediğimde gelen bildirimde sadece ayarlar diye bir başlık geliyor.

Fake App kısmından, sahte bildirim gelmesini istediğin uygulamayı seçmelisin. Hiç bir seçim yapmadığın zaman ayarlar uygulaması otomatik seçilmiş oluyor.

Fake App kısmından, sahte bildirim gelmesini istediğin uygulamayı seçmelisin. Hiç bir seçim yapmadığın zaman ayarlar uygulaması otomatik seçilmiş oluyor.

tesekkürler geri kaldırdım. buna benzer varmı acaba başka tweak yönendirmesiz ?

tesekkürler geri kaldırdım. buna benzer varmı acaba başka tweak yönendirmesiz ?

Kilit ekranın da, gelen bildirimlerin icerigini gizlemek icin ‘privasee’ kullanıyorum. Tocuh id dokunduğum zaman ( parmak izimi okuduğun da ) bildirim içeriğini görebiliyorum.

Kilit ekranın da, gelen bildirimlerin icerigini gizlemek icin ‘privasee’ kullanıyorum. Tocuh id dokunduğum zaman ( parmak izimi okuduğun da ) bildirim içeriğini görebiliyorum.

teşekkürler maalesef parmak izim çalışmıyor :)

Geri