Neler yeni

Tweak NotePad

Bir sorum olacaktı hacım ödeme nasıl yapılıyor ve güvenli mi acaba siz kullandınız mı

selamlar. ben indirdim hackyour phone dan ama ayarlarda herhangi birşey çıkmadı. kullanan var mı acaba?

selamlar. ben indirdim hackyour phone dan ama ayarlarda herhangi birşey çıkmadı. kullanan var mı acaba?
hocam o repo pek iyi bir repo değil ayarlar falan getirmiyor zaten. illa kurup denicem diyorsan xarolddan dene ayarlar vs rahat kullanırsın

Dostlar bu uygulamayı kullanan vatmı? benimki sürekli kayboluyor kilit ekranından. respring yapmam gerekiyor paso.. :((

Dostlar bu uygulamayı kullanan vatmı? benimki sürekli kayboluyor kilit ekranından. respring yapmam gerekiyor paso.. :((
Statusbar aşağı doğru çekince ekrana geliyor. Sildiğin zaman öyle aktif edebilirsin. Herhangi bir sorun yaşamadan kullanıyorum ben

Statusbar aşağı doğru çekince ekrana geliyor. Sildiğin zaman öyle aktif edebilirsin. Herhangi bir sorun yaşamadan kullanıyorum ben
dostum status barı kilit ekranında çekemiyorum zira bildirim yok diyor. normal ekranda çekincede geri gelmiyor. anlamadım gitti ki en ihtiyacım olan tweaklardan biri :(
mümkünse bana notepad ayarlarının görüntüsünü yollarmısın?

Son düzenleme:
Kardeş telefon ekran kapalı mesela, her telefonu açarken anımsatıcı her defasında geliyor mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gizleme kısayolu var gizlendikten sonra tekrar aktif edene kadar gelmiyor. Eğer gizlemezsen her açıldığında ekrana gelir. Yeni güncellemeyle birlikte ekran kilitliyken mesajları istersen göstermeyebiliyorsun korumalı oluyor.

Gizleme kısayolu var gizlendikten sonra tekrar aktif edene kadar gelmiyor. Eğer gizlemezsen her açıldığında ekrana gelir. Yeni güncellemeyle birlikte ekran kilitliyken mesajları istersen göstermeyebiliyorsun korumalı oluyor.

Ben telefonu elime alınca, yani ekran açıldığında kilit ekranında Notlarımı hatırlatsın yeter bana. Bu oluyor değil mi?

İndirirken şu hatayı alıyorum
e9533f8393ea0342daf17672d42eccef.jpg

Tweak satın alınmamış onun için O hatayı alıyorsun

JailbreakTR

Abi satın almak istedim, repo sitesine üyelik lazım yapamadım
Mail konfirme olmuyor ilginç
10f70d07810c83147b03f10bd2627587.jpg

Son düzenleme:

Ben satın aldım, ama tıklayınca harfler çıkmıyor, birde yeni bir tweak yükledin mesela, respring sonrası notlar kayboluyor
01464760e62f2644ea29b5035013ea74.jpg

Bende ayarlarda farklı, color ve yüzde yok

38d39bee7eb950008456b18a60f1771d.jpg

Slyd ile çakışıyormuş

Geri