25 ocak kayıtlı shsh dosyalarındaki genarator degerleri ayni, 19 aralik kayitli genarator degeri farklıKontrol edin hepsi aynı olabilir.
Sep değil nonce ayarlamak istiyorum düzelttim postu, yanlış yazmışım.sep almak istiyorsanız imzası açık olan en üst sürümün sep dosyasını alacaksınız filza ile shsh dosyasıyla ne işiniz var pc den almanız biryere kaydetmeniz lazım
25 ocak kayıtlı shsh dosyalarındaki genarator degerleri ayni, 19 aralik kayitli genarator degeri farklı
[automerge]1553815327[/automerge]
Sep değil nonce ayarlamak istiyorum düzelttim postu, yanlış yazmışım.
Teşekkürler aradığım cevap konu kilitlenebilir :)hangisinin nonceu ayarladıysan onu kullancan farketmez yani herhangi birini seç sorun olmaz
Benim sürümüm 11.4.1 Electra jbhangisinin nonceu ayarladıysan onu kullancan farketmez yani herhangi birini seç sorun olmaz
Hocam ben tsssaver tweakiyle alıyorum shsh kayıtlarını o otomatik ayarlıyor identifier kismindan bahsediyorsunuz siz, her cihazınki farklı mesela ben 6s kullanıyorum bu cihaz iki farklı chipsetle piyasaya sürülmüş samsung ve tsmc chipsetleri tsmc chipseti daha uzun pil ömrü veriyor bendeki tsmc olduğundan N71mAP identifieri, eğer samsung olsaydı N71AP olacaktı.@RimeX Hocam bende de aynı durum vardı shsh kayıtları alırken internal name kısmına n66ap ya da n66map yazılması lazım sizde de böyle ise n66map yazılması gerekiyor.
Şuandaki en son jailbreaklenen versiyon 12.1.2 olduğundan o sürümün nonce değerini ayarlaman daha iyi. Benim tüm sürümlere kaydım var ben 12.1.2 yi ayarladımBenim sürümüm 11.4.1 Electra jb
Shshs kaydım 12.1 icin var bulunduğum sürümde almamışım bende 12.1 noncesinimi ayarlamam lazım ?