Tweak NewTerm2

gokmenecer

VelenzA
Administrator
Selam Arkadaşlar ,Daha önce terminal işlemleri için kullandığımız Mterminal artık ios11 de çalışmıyor. Bunun yerine NewTerm2 yi kullanabilirsiniz.

Sürüm: 2.0-beta3
Fiyat : Ücretsiz
Repo :

1520239441572.png

iOS11 de bu program ile root şifresi değiştirmek için:
- "su root" komutunu girin
- sizden şifre isteyecektir (değiştirmediyseniz şifreniz "alpine" dir
- "passwd" komutunu girin
- yeni şifrenizi girin
- yeni şifrenizi tekrar girin

Bu işlemlerden sonra root şifrenizi değiştirmiş olacaksınız.

@gokmenecer hocam merhaba, bu tweakleri zamanla bizim repoya ekliyorsunuz değilmi.. Her yeni tweak için yeni repo eklemek istemediğim için soruyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@gokmenecer hocam mterminal in ios 11 de çalışmadığını söylemişsin ama ios 11 e jb yaptığını söyleyen kişiler yayınladıkları videolarda mterminali kurmuşlar. Benim ki sadece merak hocam acaba videoları fake mi sorusu geldide aklıma :))

@gokmenecer hocam mterminal in ios 11 de çalışmadığını söylemişsin ama ios 11 e jb yaptığını söyleyen kişiler yayınladıkları videolarda mterminali kurmuşlar. Benim ki sadece merak hocam acaba videoları fake mi sorusu geldide aklıma :))
Düzenlemeler yapıp çalıştırmış olabilirler. CoolStar bileşenleri kendi düzenlediği için uyumlu olmayabilir mTerminal ile.

Selam Arkadaşlar ,Daha önce terminal işlemleri için kullandığımız Mterminal artık ios11 de çalışmıyor. Bunun yerine NewTerm2 yi kullanabilirsiniz.

Sürüm: 2.0-beta3
Fiyat : Ücretsiz
Repo :

Ekli dosyayı görüntüle 2002

iOS11 de bu program ile root şifresi değiştirmek için:
- "su root" komutunu girin
- sizden şifre isteyecektir (değiştirmediyseniz şifreniz "alpine" dir
- "passwd" komutunu girin
- yeni şifrenizi girin
- yeni şifrenizi tekrar girin

Bu işlemlerden sonra root şifrenizi değiştirmiş olacaksınız.
deb dosyasını yollama şansın yok mu ?

Geri