Neler yeni

Tweak NASA-IoD - Günlük Wallpaper

• Konu Sahibi Konu Sahibi yusuf_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yusuf_

Yetkili
Administrator
Tweak : NASA-IoD
Repo : JailbreakTR Repo
Açıklama : Günlük duvar kağıdını Nasa'nın paylaştığı fotoğraf olarak değiştirir.
Yapımcı: @xianthi

Güncelleme kaydı:
- 1.02:
  • Activator ile duvar kağıdını değiştirebilirsiniz.
  • Performans düzenlemeleri.
Ekran Görüntüsü:

Ekli dosyalar

• fa4ae41d-881d-4d0c-9b90-1e550af537e6.jpg
    fa4ae41d-881d-4d0c-9b90-1e550af537e6.jpg
    56.2 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleme:
Tweak : NASA-IoD
Repo : JailbreakTR Repo
Açıklama : Günlük duvar kağıdını Nasa'nın paylaştığı fotoğraf olarak değiştirir.
Yapımcı: @xianthi
Ekran Görüntüsü:

Kişisel erişim bağlantısı olarak hangi tweakı kullanıyorsun

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam selamlar öncelikle, böyle bir hata alıyorum kurmaya çalışırken yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

• D1D449FD-F7B7-4543-BB60-EEB76AD380D5.png
    D1D449FD-F7B7-4543-BB60-EEB76AD380D5.png
    299.5 KB · Görüntüleme: 67
tweaki kurdum ama ne ayarlar menüsü içinde gözüküyor ne de ayarlar > duvar kağıdı içinde nasa ile ilgili birşey var. (ios 12.0 chimera iphone xs )

tweaki kurdum ama ne ayarlar menüsü içinde gözüküyor ne de ayarlar > duvar kağıdı içinde nasa ile ilgili birşey var. (ios 12.0 chimera iphone xs )
Ayar menüsünü henüz yapmadım. Haftasonu müsait olursam bakıcam. Respringten sonra otomatik olarak çalışıyor. İlk respringte arkaplan değişecektir. Zamanlayıcı falan koyamadım henüz biraz erken paylaştık sanırım.

Ayar menüsünü henüz yapmadım. Haftasonu müsait olursam bakıcam. Respringten sonra otomatik olarak çalışıyor. İlk respringte arkaplan değişecektir. Zamanlayıcı falan koyamadım henüz biraz erken paylaştık sanırım.
Menü olursa çok güzel olur, bir de beğenmediğimiz bir resim olursa değiştirme gibi bir seçenek ekleyebilirseniz çok sevinirim. Ayrıca bir sorum olacak, bu resimler hd mi yoksa karışık mı geliyor ? Çünkü dünün resmi hdydi, bugün ise biraz kalitesi bir görüntü geldi. Elinize sağlık.

Menü olursa çok güzel olur, bir de beğenmediğimiz bir resim olursa değiştirme gibi bir seçenek ekleyebilirseniz çok sevinirim. Ayrıca bir sorum olacak, bu resimler hd mi yoksa karışık mı geliyor ? Çünkü dünün resmi hdydi, bugün ise biraz kalitesi bir görüntü geldi. Elinize sağlık.

Görselleri bu adres üzerinden alıyor ve çözünürlüğü ekran boyutuna göre yeniden ayarlıyor. Çözünürlüğü düzeltirken görsel kalitesizleşebiliyor.

Görselleri bu adres üzerinden alıyor ve çözünürlüğü ekran boyutuna göre yeniden ayarlıyor. Çözünürlüğü düzeltirken görsel kalitesizleşebiliyor.
emeğin için teşekkür ederim ama bende bir değişiklik olmadı hatta bugün bir güncelleme gelmiş tweaki güncelledim respring yaptı değişmedi... üstüne ben bi respring attım ama duvar kağıdı halen değişmedi.

emeğin için teşekkür ederim ama bende bir değişiklik olmadı hatta bugün bir güncelleme gelmiş tweaki güncelledim respring yaptı değişmedi... üstüne ben bi respring attım ama duvar kağıdı halen değişmedi.
Bugün müsait olabilirsem bi kaç ekleme yapacağım olmazsa haftasonu yaparım. Güncellemeden sonra geribildirimlerle daha etkili bi tweak olur umarım. Jailbreak topluluğuna katkı yapmış olalım :)

ben bu tweak i bulamıyorum? bende çıkmıyor, arkadaşın telefonda da çıkmıyor?

Geri