Widget Mune - Neon Edition

Yok burdan müdahale edilmiyor boyutlarına.sedece yerini ayarlayabiliyorsun burdan...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaş respring yap demiş

Benim ekranda böyle gözüküyor yarısı kayıp . Ve üstteki status barı nasıl YOk edebilirim?
caecde575c051bd8d1b09e447510861b.png

Telefon plus mı? Birinde daha aynı sorun var.
Duvar kağıdı o yanları renkli olan şey.

Telefon 7 plus . Şimdi sığdı bir kaç kez respring attıktan sonra ama widgetın yarısı gözükmüyor . Son attığıma bakabilirsin

Benim ekranda böyle gözüküyor yarısı kayıp . Ve üstteki status barı nasıl YOk edebilirim?
caecde575c051bd8d1b09e447510861b.png

Xen html lockscreen ayarlarında other elements hidr status bar seç
[automerge]1534973047[/automerge]
Plus cihazda sıkıntı var galiba geliştiricisine ulaşıp güncelleme isteyin zaman buldukça çevirisini yapıyorum tweakın bende sıkıntısız çalışıyor.

Xen html lockscreen ayarlarında other elements hidr status bar seç
[automerge]1534973047[/automerge]
Plus cihazda sıkıntı var galiba geliştiricisine ulaşıp güncelleme isteyin zaman buldukça çevirisini yapıyorum tweakın bende sıkıntısız çalışıyor.

Çok teşekkür ederim . Duvar kağıdı içinde ayrıca teşekkürler :)

Kanka boxy3 tweak ayarlarına gir, enable quick settings e tik at. Grid ayarlarını yap apply changes de. Ana ekrandayken ortadan bir yerden aşağıdan yukarı sürükleme hareketi yap. Icon hizalama açılacak kendine göre hizala. +add butonuna tıklayıp kaydet ikon düzenini

Kardeşim tşkler yardımcı olduğun için hallettim en son hali bu 🤣
fcbf6e25e6111c23e1494631b7615972.png

[EDIT][/EDIT
Dostum dock kısmını neyle o şekilde yaptın?[/EDIT]

Kardeşim tweak adı cirdock Dock kısmına geçiş animasyon veriyor formda konusuda var

Kardeşim tşkler yardımcı olduğun için hallettim en son hali bu 🤣
fcbf6e25e6111c23e1494631b7615972.png

Kanka çok renk cümbüşü olmuş gözüm kanadı 😂 Şu renkleri birbirine uydursaydın ya, widget yerleştirirken çark a basıp widget parlama rengini değiştirebiliyorsun aklında bulunsun.

paylasim icin sagolun
rengini beyaz yaptim daha hos olduF4B0D410-1C11-4BD8-959F-F9C4D36651DD.jpegD04E667D-00C1-46F5-AA67-E0D8F4E2915E.jpeg

Geri