Neler yeni

Mp3leri apple musice çıkartma

06DarkNess06

Aktif Üye
JailbreakTR
ios 11.4.1 jailbreak kullanıyorum
mp3leri apple musicte dinleyebileceğim tweak vardı ismini istiyorum.

Cihaz
i6
Sürüm
ios 11.4.1
İndirdiğim mp3leri apple music uygulamasına atacağım tweak vardı ismini rica ediyorum

Kardeş cercube ile yapabilirsiniz...
Audio olarak parçayı indirip music library import yapıyorsunuz bu kadar...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kardeş cercube ile yapabilirsiniz...
Audio olarak parçayı indirip music library import yapıyorsunuz bu kadar...

slm bana ios 12.1.1 icin saglam calisan Cércube repo yollarmisin..appcake deki bende calismiyo : S

ordan kurdum..cydia da kurdukdan sonra respring de takila kaliyo iphone .. reset atib yeni JB yapmak zorunda kaliyorum ..

ordan kurdum..cydia da kurdukdan sonra respring de takila kaliyo iphone .. reset atib yeni JB yapmak zorunda kaliyorum ..

Bir tweakle çakışıyor demek ki.ı cleanerdan tüm tweakleri devre dışı bırak öyle kur..sonra tek tek tweakleri aktif edip hangi tweakle çakışıyor bulman lazım..

bahsettiği tweak MImport herhangi bir yerden indirdiğin müziği apple müzikte dinleyebilirsin

bahsettiği tweak MImport herhangi bir yerden indirdiğin müziği apple müzikte dinleyebilirsin

mimport tu biliyorum kardeşim de hani ben cercube varken mimportla falan uğraşmasın diye söylemedim.tabi mimport ta bir seçenek....ama söyle söyleyebilirim kendi adıma cercube jailbreak tweakleri içinde benim için olmazsa olmazlardan...

mimport tu biliyorum kardeşim de hani ben cercube varken mimportla falan uğraşmasın diye söylemedim.tabi mimport ta bir seçenek....ama söyle söyleyebilirim kendi adıma cercube jailbreak tweakleri içinde benim için olmazsa olmazlardan...

ben de cercube kullanıyorum :D ama arkadaş ısrarla istediği için belirttim :D iyi forumlar

Bir tweakle çakışıyor demek ki.ı cleanerdan tüm tweakleri devre dışı bırak öyle kur..sonra tek tek tweakleri aktif edip hangi tweakle çakışıyor bulman lazım..

Cercube yükleyince otomatik yanina adblock for youtube da yüklüyo ama adbllock uyumlu deyilk olarak gösteriyo ..paket secimi de olmuyo,,,,adblock yt silince Cecrube de siliyo otomatik :S

Cercube yükleyince otomatik yanina adblock for youtube da yüklüyo ama adbllock uyumlu deyilk olarak gösteriyo ..paket secimi de olmuyo,,,,adblock yt silince Cecrube de siliyo otomatik :S

Adblocker kurulu ise kaldır cercube kur ikisi beraber kurulsun sonra devam edersin

begler mp3 olarak indiriyor ..fakat sarkiyi kütüphane atmak istedim de --This feature requries Jailbreak diye hata aliyorum .. nede olabilir ?! tsk

cercube son sürüm yüklü.

Açtığım konuyu inceleyin sorununuz hallolur.

Geri