ios 11.4.1 jailbreak kullanıyorum
mp3leri apple musicte dinleyebileceğim tweak vardı ismini istiyorum.
- Cihaz
- i6
- Sürüm
- ios 11.4.1
ios 11.4.1 jailbreak kullanıyorum
İndirdiğim mp3leri apple music uygulamasına atacağım tweak vardı ismini rica ediyorum
Kardeş cercube ile yapabilirsiniz...
Audio olarak parçayı indirip music library import yapıyorsunuz bu kadar...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
slm bana ios 12.1.1 icin saglam calisan Cércube repo yollarmisin..appcake deki bende calismiyo : S
ordan kurdum..cydia da kurdukdan sonra respring de takila kaliyo iphone .. reset atib yeni JB yapmak zorunda kaliyorum ..
bahsettiği tweak MImport herhangi bir yerden indirdiğin müziği apple müzikte dinleyebilirsin
ben de cercube kullanıyorummimport tu biliyorum kardeşim de hani ben cercube varken mimportla falan uğraşmasın diye söylemedim.tabi mimport ta bir seçenek....ama söyle söyleyebilirim kendi adıma cercube jailbreak tweakleri içinde benim için olmazsa olmazlardan...
Cercube yükleyince otomatik yanina adblock for youtube da yüklüyo ama adbllock uyumlu deyilk olarak gösteriyo ..paket secimi de olmuyo,,,,adblock yt silince Cecrube de siliyo otomatik :SBir tweakle çakışıyor demek ki.ı cleanerdan tüm tweakleri devre dışı bırak öyle kur..sonra tek tek tweakleri aktif edip hangi tweakle çakışıyor bulman lazım..
Cercube yükleyince otomatik yanina adblock for youtube da yüklüyo ama adbllock uyumlu deyilk olarak gösteriyo ..paket secimi de olmuyo,,,,adblock yt silince Cecrube de siliyo otomatik :S
MImport
Bende çalışmıyorKardeş cercube ile yapabilirsiniz...
Audio olarak parçayı indirip music library import yapıyorsunuz bu kadar...
3g ile indirmeyi denediniz mi?Selam. Beyler 90 mbps download hızım var. Ama bu cercube da bir şey indirince ifrit oluyorum kaplumbağaya bağlıyor. Niye ? @uydufly
Selam. Beyler 90 mbps download hızım var. Ama bu cercube da bir şey indirince ifrit oluyorum kaplumbağaya bağlıyor. Niye ? @uydufly
Açtığım konuyu inceleyin sorununuz hallolur.Cercube yükleyince otomatik yanina adblock for youtube da yüklüyo ama adbllock uyumlu deyilk olarak gösteriyo ..paket secimi de olmuyo,,,,adblock yt silince Cecrube de siliyo otomatik :S
@SuvariBurak hangi vpn hocam bu :) bende birkaç tane denedim