Çözüldü mesajlarda numara yerine isim gösteren tweak

pesimist2006

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
arkadaşlar mesajlara gelem sms içeriğinde rehberde kayıtlı bir numara varsa bunu numara değilde rehberdeki ismi gösteren bir tweak varmı

Zaten isim olarak gösteriyor kayıtlıysa.

ozaman bende sıkıntı var göstermiyor
[automerge]1554931110[/automerge]
tekrar kontrol ettim nafile kimaramış mesajlarındaki numara var rehberde isim göstermiyor

Son düzenleme:
Dediğin yeri anlamadım ekran görüntüsü alıp atarsan yardımcı olmaya çalışayım.

arkadaşlar mesajlara gelem sms içeriğinde rehberde kayıtlı bir numara varsa bunu numara değilde rehberdeki ismi gösteren bir tweak varmı
Aradım aradım bulamadım, yabancı bir kaç forumda bu konunun bahsi geçmiş ama çözüm yoktu baktığım yerlerde, valla olsa çok iyi olurdu, numaranın kim olduğunu bulmak için üstüne tıklayıp arama yapmamıza gerek kalmazdı

Mesaj içindeki numarayı alıp rehberde kontrol edecek şekilde bir tweak olduğunu zannetmiyorum üstüne tıklayıp kontrol etmek şuan en makulü

Operatörden gelen KimAramış mesajının içerisinde isim yazmasını istiyorsanız, rehberi operatörün sunduğu rehber yedekleme servislerine yedeklemeniz gerekiyor.

Operatörden gelen KimAramış mesajının içerisinde isim yazmasını istiyorsanız, rehberi operatörün sunduğu rehber yedekleme servislerine yedeklemeniz gerekiyor.

Turkcelde var rehberi turkcele yedekleyince gelen mesajlarda gosteriyor isimleri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri