Tavsiyem daha üst donanımlı cihaz almanız yönünde. Cihaz oldukça eski sizi üzecektir.
8 senelik cihaz, i5 2. nesil işlemci var üzerinde. Yayın yapmaksa amacınız önermem. Günlük kullanım için ise iPad almanız daha mantıklı olur.Kullanım amaçlarımı belirttim, onlara rağmen nasıl bir performans sergiler, yani neden üzer dediniz acaba?
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
8 senelik cihaz, i5 2. nesil işlemci var üzerinde. Yayın yapmaksa amacınız önermem. Günlük kullanım için ise iPad almanız daha mantıklı olur.
iPad var zaten de biraz sıkıldım Windows Notebook kullanmaktan o açıdan alsam mı diye düşündüm. Hiç bilgim yok bu Macbook tarafında birde buraya sorayım dedim
4250 TL limitin varsa 2013 model 256 gb ssd 8 gb ram'li retinalı macbook pro'mu satacağım gittigidiyor üzerinden.

O fiyatlara çıkmayı düşünmüyorum hocam ya, kullandığım Notebook 4700TL'lik işimi görüyor fakat Macbook kullanma isteğim var o açıdan
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Bende MF839TU var yatıyor öyle kenarda:) Evvelden bir hevesle aldık ancak birsüre sonra yeterli gelmiyor onu gördük.. ,
Macbookların en güzel yanı işletim sistemlerinden dolayı hiçbir zaman yavaşlama vs yaşanmıyor.. İlandaki Macbook eski bir versiyon..Büyük ihtimal sonradan upgrade yapmışlar ve SSD ram takviyesi yapmışlar.. Seni ne kadar götürür bilinmez.
Mac alacaksan pil devir sayısına mutlaka bakmanı tavsiye ederim. Upgrade yapılmış cihazları almamak en iyisi.. Açılmamış olması herzaman iyidir.

Linkteki ürüne bakar mısınız iyi midir peki?Tavsiye etmem hocam, şu an 2015 model macbook pro retina kullanıyorum ancak performansından hiç memnun değilim. Eğer özellikleri iyi değilse macbook da olsa memnun etmiyor.
Baktım, sizi memnun etmeyeceğini düşünüyorum. iPad en mantıklı seçim olacaktır.Linkteki ürüne bakar mısınız iyi midir peki?