Neler yeni

Müzik Programındaki Müzikleri Normal Müzik Klasörüne Taşıma

Filza ile cihazında dosya aramak için, uygulamayı açtıktan sonra aşağıdaki Yıldız'a dokun. [Root]'u seç. Sol üstte arama butonuna tıkla, üstteki Root sekmesine bas. Müzik programında indirdiğin müziklerden herhangi birinin ismini yaz ve arat. Bir süre sonra müziği bulacaktır. Müziğin sağ tarafındaki yönlendirme işaretine basarak, müziklerin dizinine erişebilirsin.

MImport Tweak'ini yükle. Sonrasında bulduğun müzik dosyalarına dokunup, Paylaş'a tıkla. Konudaki video'da gösterildiği gibi, müziklerine yükleyebilirsin diye düşünüyorum. Denedikten sonra haber ver.

Aslında konu mevcut arkadaşlar yardımsever sadece. Konuyu açan arkadaş lütfen önce sağ üstte bulunan arama butonunu kullanın 👍🏾

önce icontool tweakini indir bu tweakle istenilen uygulamanin dosyalarina direk erise biliyotsun 2 saat filzada aramana gerek yok muzik uygulamasinin ustune elini kaydir icontool menusu aciliyor app data olmali yanilmiyorsam ona dokunuyorsum direk uygulmanin filzada dosyalarini aciyor orrdan muzikleri alib mimportla muzik uygulamasina atiyorsun ben boyle yapiyorum

önce icontool tweakini indir bu tweakle istenilen uygulamanin dosyalarina direk erise biliyotsun 2 saat filzada aramana gerek yok muzik uygulamasinin ustune elini kaydir icontool menusu aciliyor app data olmali yanilmiyorsam ona dokunuyorsum direk uygulmanin filzada dosyalarini aciyor orrdan muzikleri alib mimportla muzik uygulamasina atiyorsun ben boyle yapiyorum
Yukarıda anlattığım yöntem 2 saat mi sürüyor? Bu işlem için ekstra'dan Tweak kurmaya gerek yok. IconTool Tweak'i de uygulama dosyalarını Filza üzerinden açıyor. Tweak'lere bağımlı kalmak yerine, birkaç dizin yolunu öğrenmek zarar değil, aksine fayda sağlar.

Filza dan direk yıldızlı butona basıp applications a tıklayıp istediği uygulamaya basması yeterli ortalama 1 dk sürecek bir işlem bu.

Yukarıda anlattığım yöntem 2 saat mi sürüyor? Bu işlem için ekstra'dan Tweak kurmaya gerek yok. IconTool Tweak'i de uygulama dosyalarını Filza üzerinden açıyor. Tweak'lere bağımlı kalmak yerine, birkaç dizin yolunu öğrenmek zarar değil, aksine fayda sağlar.
Kardeş icontool yuklemekle tek uygulama dosyalarina erisimi kastim cache temizleme,uygulamanin backupun alma,data restore etme gibi cok faydali ozellikleri barindiriyor kendisinde.Yani kardeşimiz yuklese bile faydali tweak yuklemis olucak.Böyle tweaklere bağimli kalcaksak ben raziyim.İyi gunler!!

Kardeş icontool yuklemekle tek uygulama dosyalarina erisimi kastim cache temizleme,uygulamanin backupun alma,data restore etme gibi cok faydali ozellikleri barindiriyor kendisinde.Yani kardeşimiz yuklese bile faydali tweak yuklemis olucak.Böyle tweaklere bağimli kalcaksak ben raziyim.İyi gunler!!
Demek istediğimi anlamadın sanırım.
Tekrarlıyorum; Konuda bahsedilen işlem için, ekstra'dan Tweak kurmaya gerek yok. Konu'da bahsedilen yöntemi beğenmiyorsun, başka Tweak yüklemesini istiyorsun. Benim takıldığım nokta, Icon Tool Tweak'i değil.

Demek istediğimi anlamadın sanırım.
Tekrarlıyorum; Konuda bahsedilen işlem için, ekstra'dan Tweak kurmaya gerek yok. Konu'da bahsedilen yöntemi beğenmiyorsun, başka Tweak yüklemesini istiyorsun. Benim takıldığım nokta, Icon Tool Tweak'i değil.
Kardeş ben oraya beğenmedim diye bişey yazdım mı?Ayıb ediyorsun.Emeye saygım sonsuz.Begenmesem siteye her gun allah bilir kac defa girib ne oldu ne bitti diye bakmam.Ben genel olarak yazdim onu kardeşimizeki eger 2 saat arayib bulamiyorsan icon tool indir.Sizin yazdiginiz yontemi kendim yazdigim yontemden sonra gordum yani ustunuze alinmayin size yazmadim sizin yazdiginiz yontemde tabikide doğrudur yanlis diyen yok ona

Geri