gokmenecer VelenzA Administrator Katılım 15 Ara 2017 Mesaj 3,332 Tepkime puanı 3,522 25 Ağu 2018 #1 Tweak Adı : LSReplaceCam Açıklama : Kilit ekranında sağdan sola çektiğinizde gelen kamera yerine istediğiniz bir uygulamayı atayabilirsiniz. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Uyumluluk : iOS 11 Fiyat : Ücretsiz Ekran Görüntüleri: Ekran görüntüsü bulunmuyor.
Tweak Adı : LSReplaceCam Açıklama : Kilit ekranında sağdan sola çektiğinizde gelen kamera yerine istediğiniz bir uygulamayı atayabilirsiniz. Repo : Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Uyumluluk : iOS 11 Fiyat : Ücretsiz Ekran Görüntüleri: Ekran görüntüsü bulunmuyor.
T turkaslan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 2 Şub 2019 Mesaj 235 Tepkime puanı 50 10 Eyl 2019 #2 Bu tweaki buldum şimdi havalara uçtum baktım hocam paylaşmış önceden çok teşekkürler. Kilit ekranında yanlışlıkla kamera açılması olayından kurtulmuş olduk. Harika tweak !
Bu tweaki buldum şimdi havalara uçtum baktım hocam paylaşmış önceden çok teşekkürler. Kilit ekranında yanlışlıkla kamera açılması olayından kurtulmuş olduk. Harika tweak !
U utqkya Aktif Üye JailbreakTR Katılım 26 Ocak 2018 Mesaj 90 Tepkime puanı 21 10 Eyl 2019 #3 iOS 12'de de çalıştı fakat stabil değil
T turkaslan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 2 Şub 2019 Mesaj 235 Tepkime puanı 50 10 Eyl 2019 #4 utqkya: iOS 12'de de çalıştı fakat stabil değil Genişletmek için tıkla ... İos 12.4 te yim 6s plus problem yaşamadım şuana kadar hocam
utqkya: iOS 12'de de çalıştı fakat stabil değil Genişletmek için tıkla ... İos 12.4 te yim 6s plus problem yaşamadım şuana kadar hocam
U utqkya Aktif Üye JailbreakTR Katılım 26 Ocak 2018 Mesaj 90 Tepkime puanı 21 10 Eyl 2019 #5 turkaslan: İos 12.4 te yim 6s plus problem yaşamadım şuana kadar hocam Genişletmek için tıkla ... ben 5s cihazımda spotify olarak ayarladım spotify açılıyor fakat uygulamadan çıkışta safe atıyor
turkaslan: İos 12.4 te yim 6s plus problem yaşamadım şuana kadar hocam Genişletmek için tıkla ... ben 5s cihazımda spotify olarak ayarladım spotify açılıyor fakat uygulamadan çıkışta safe atıyor