Geliştirici kendisi ios11 de uyumlu olmadığını söyledi. Eğer denemek isterseniz bir şey diyemem :)iOS 11 için deneyen oldu mu ?
Bence bu soruyu aşağıdaki konuya yazarsan daha iyi olur.Colorbannesr2 ios 10.3.3 icin uyumlumu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesin bilgi midir @gokmenecer ?şarj sömüren bir tweak olduğu kesin. daha önce kullanmıştım. bir süre sonra kaldırırsınız zaten :thumbup:
Teşekkür ederim ama 32 bit cihazlarda mterminal kullanılmıyor.Cydia arama kısmına top yazıp ilk çıkan tweak'i yükleyin. (Versiyon bilgisi 39-4 olacak). Ardından MTerminal'e girin ve top yazıp Enter'a basın. 2 saniye bekledikten sonra ekran görüntüsü alın, klavyeden q 'ya basın (o yazıların olduğu ekran gidecektir), MTerminal'i kapatın. (oguzhanvarsak 'dan alıntı)
bu işlemi yapın bilgilerden kontrol edin nekadar harcadığını en garanti yol budur.
geliştiricisi henüz ios11 için güncellemedi 
Selam Arkadaşlar ,
Bu tweak ile apple watch ta bulunan saat ekranlarını iphone/ipad in likit ekraına getirebilirsiniz.
Uyumluluk : ios 10.x
Bedel : Ücretsiz
Repo :Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Ekran görüntüleri
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 1636Ekli dosyayı görüntüle 1637Ekli dosyayı görüntüle 1638Ekli dosyayı görüntüle 1639Ekli dosyayı görüntüle 1640Ekli dosyayı görüntüle 1641
Selam Arkadaşlar ,
Bu tweak ile apple watch ta bulunan saat ekranlarını iphone/ipad in likit ekraına getirebilirsiniz.
Uyumluluk : ios 10.x
Bedel : Ücretsiz
Repo :Ziyaretçilere kapalı Giriş yap
Ekran görüntüleri
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 1636Ekli dosyayı görüntüle 1637Ekli dosyayı görüntüle 1638Ekli dosyayı görüntüle 1639Ekli dosyayı görüntüle 1640Ekli dosyayı görüntüle 1641
@Baskan1 yazını görmemişim dostum kusura bakma. LOckwatch henüz ios11 için güncellenmediğinden ben kullanamadımios10 da kullananlar yardımcı olacaklardır :)
@Baskan1 normal şartlada bildirim geldiğinde saatin yukarı çıkması gerekiyor resimdeki gibi,
Ekli dosyayı görüntüle 3068
Tweaklerini gözden geçir, ben de daha önce bildirimler saatin üstüne düşüyordu eraserle sıfırladıktan sonra sorun ortadan kalktı. Hangi tweakin sebep olduğunu tespit etmemiştim