N nail123 Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 12 Haz 2018 Mesaj 41 Tepkime puanı 9 21 Ara 2018 #1 Lock plus pro yu sileo reposundan yükledim ancak hiçbir tema çıkmıyor yüklemek için temaları nereden indirebilirim Cihaz İphone 7 Sürüm 11.3.1
Lock plus pro yu sileo reposundan yükledim ancak hiçbir tema çıkmıyor yüklemek için temaları nereden indirebilirim
uydufly Jailbreaking JailbreakTR Katılım 11 Tem 2018 Mesaj 1,896 Tepkime puanı 549 21 Ara 2018 #2 nail123: Lock plus pro yu sileo reposundan yükledim ancak hiçbir tema çıkmıyor yüklemek için temaları nereden indirebilirim Genişletmek için tıkla ... Kardeşim tweakin sahibi bu creackleme olaylarına karşı baya bir takıntılı.cracklı versiyonlar çok sıkıntılı çokta stabil çalışmıyor bunlar...
nail123: Lock plus pro yu sileo reposundan yükledim ancak hiçbir tema çıkmıyor yüklemek için temaları nereden indirebilirim Genişletmek için tıkla ... Kardeşim tweakin sahibi bu creackleme olaylarına karşı baya bir takıntılı.cracklı versiyonlar çok sıkıntılı çokta stabil çalışmıyor bunlar...