oguz chflags hidden Katkıda Bulunan Katılım 11 Ocak 2018 Mesaj 502 Tepkime puanı 495 2 Eyl 2018 #1 Tweak Adı: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Fiyat: Ücretsiz Uyumluluk: iOS 11.x - iOS 11.3.x Tweak Açıklaması: Eski 3D Touch etkileşimli duvar kağıtlarını geri getirin Ekran Görüntüleri:
Tweak Adı: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Repo: Ziyaretçilere kapalı Giriş yap Fiyat: Ücretsiz Uyumluluk: iOS 11.x - iOS 11.3.x Tweak Açıklaması: Eski 3D Touch etkileşimli duvar kağıtlarını geri getirin Ekran Görüntüleri:
Ulviarslan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 18 Ara 2017 Mesaj 156 Tepkime puanı 56 2 Eyl 2018 #2 Desteklenmeyen url hatası alıyorum indirmiyor
rafref Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 19 Şub 2018 Mesaj 69 Tepkime puanı 11 2 Eyl 2018 #3 Ulviarslan: Desteklenmeyen url hatası alıyorum indirmiyor Genişletmek için tıkla ... Bende aynı hatayı alıyorum, nasıl çözdünüz?
Ulviarslan: Desteklenmeyen url hatası alıyorum indirmiyor Genişletmek için tıkla ... Bende aynı hatayı alıyorum, nasıl çözdünüz?
Ulviarslan Aktif Üye JailbreakTR Katılım 18 Ara 2017 Mesaj 156 Tepkime puanı 56 2 Eyl 2018 #4 rafref: Bende aynı hatayı alıyorum, nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla ... İndiremedim bende
oguz chflags hidden Katkıda Bulunan Katılım 11 Ocak 2018 Mesaj 502 Tepkime puanı 495 2 Eyl 2018 #5 Ulviarslan: Desteklenmeyen url hatası alıyorum indirmiyor Genişletmek için tıkla ... rafref: Bende aynı hatayı alıyorum, nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla ... Ulviarslan: İndiremedim bende Genişletmek için tıkla ... Hallettim indirebilirsiniz
Ulviarslan: Desteklenmeyen url hatası alıyorum indirmiyor Genişletmek için tıkla ... rafref: Bende aynı hatayı alıyorum, nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla ... Ulviarslan: İndiremedim bende Genişletmek için tıkla ... Hallettim indirebilirsiniz