Live Wallpapers Forever (Full)

Merhaba hocam, konuya ek olarak Flex 3 üzerinden Enable Live Photos Recording (iOS 10) patch'i Kamera'ya canlı fotoğraflar ekleyebiliyor. sinfool tarafından paylaşılmış olan patch, iOS 11'de çalışıyor. Bu paylaştığınız uygulamaya AppStore üzerinden erişiyoruz sanırım. Uygulama içinde mi canlı fotoğraflar çekebiliyoruz yoksa bir şekilde direk Kamera uygulamasına mı entegre ediyor? LocalIApStore çalışıyor dediğinize göre uygulama içi alım var ve doğal olarak bunu kullanırsak canlı fotoğraflar için uygulamaya bağımlı kalıyoruz diye düşünüyorum, doğru mudur?

Bu uygulama kendi içerisindeki canlı fotoları galerinize eklemenizi sağlıyor. normalde ücret istiyor ama localiappstore ile ücretsiz alınabiliyor.

Ben fotoğraf çekmek için sanmıştım, şimdi anladım olayı. Bende bi' uygulama paylaşayım o zaman, canlı fotoğraflar değil fakat güzel fotoğraflar paylaşıyorlar. Bunda da aynı şekilde reklamları kaldıran Premium User için LocalIApStore çalışıyor.
Link;

Fotoğrafları ana ekran yada kilit ekrana koyunca canlı olarak hareket etmesi gerekmiyor mu? Denedim ama olmadı...

arkadaşlar dün akşamdan beri uğraşıyorum livewallenabler tweak ile duvar kağıdı bölümüne geliyor fakat bastığımda uygulamadan atıyor galiba deb dosyası atılması gerekiyormuş indirdim kurdum fotoraflar live bölümüne gelmiyor filza ile kurulumu yaptım kurulum videosunda ifile ile yapıyorlar ama oda açılmıyor. sizce eksik yaptığım ne olabilir. telefonum iphone 621DEB8BF-92D0-48EF-A07F-80BA8D8A5938.png

arkadaşlar dün akşamdan beri uğraşıyorum livewallenabler tweak ile duvar kağıdı bölümüne geliyor fakat bastığımda uygulamadan atıyor galiba deb dosyası atılması gerekiyormuş indirdim kurdum fotoraflar live bölümüne gelmiyor filza ile kurulumu yaptım kurulum videosunda ifile ile yapıyorlar ama oda açılmıyor. sizce eksik yaptığım ne olabilir. telefonum iphone 6Ekli dosyayı görüntüle 13541
6s ve üzeri modellerde çalışır se hariç

Geri