O omeraksoy Banned Yasaklı 12 Mar 2019 #1 Tema İsmi:Light Repo: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Fiyat:Ücretsiz Ekran Görüntüsü:
Tema İsmi:Light Repo: Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Fiyat:Ücretsiz Ekran Görüntüsü:
O Ozantan Kayıtlı Üye JailbreakTR 12 Mar 2019 #2 Cok begendim cok guzel Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
T texasli_samet16 Aktif Üye JailbreakTR Yasaklı 12 Mar 2019 #3 Anemone mi kullanıcaz etkinleştirmek için Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
MetaStyLee Kayıtlı Üye JailbreakTR 12 Mar 2019 #4 @texasli_samet16 ios 12 de snowboard kullanabilirsin. Temayı bende çok beğendim. İconlr çok güzel olmuş. Keşke sistem dışı uygulamaların iconlarını da yapsaymışlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@texasli_samet16 ios 12 de snowboard kullanabilirsin. Temayı bende çok beğendim. İconlr çok güzel olmuş. Keşke sistem dışı uygulamaların iconlarını da yapsaymışlar. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
alknhcgl Aktif Üye iOS Theme 23 Mar 2019 #5 iconlar settingsde gözükmüyor bu sorunu hallede bilen var mı? Snowboard ile?
ivez Çalışkan Üye JailbreakTR 24 Mar 2019 #6 Çok iyi tema, IOS 11 de anemone lazımdır, omunda benim cihaza allerjisi var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok iyi tema, IOS 11 de anemone lazımdır, omunda benim cihaza allerjisi var Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi