Kutudan ios sürümü anlalşılabilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi emrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrak

Aktif Üye
JailbreakTR
Selamlar. kısa süre önce iphone 13 pro aldım . almaz olaydım. gerçi almadan bu neticeye varamazdım. şimdi bunu satıp iphone 12'ye dönmek istiyorum. tabiki en büyük sebebi önce jailbreak sonra hafiflik.
14.8 e kadar jailbreak olduğunu niliyorum. eğer daha düşük sürüm ile gelirse orda kalmak zorunda olduğumuda biliyorum. peki 15 gelme ihtimali var mı? bunu anlamanın bir yolu mevcut mu acaba? yani kutudaki seri numarasaından üretim tarihinden falan?
teşekkürleeer :)

Merhabalar. kutudan tahmini ögrenme yöntemi vardır. seri numarasını lookup isimli uygulama ile öğrenebilirsiniz. üretim haftası yazacaktır. 30. hafta 2021 örneğin. ipsw.me sitesine girip ios sürümlerinin tarihlerine bakıp hangisinden önce ise onun olma olasılığını hesaplayıp alabilirsiniz.
not: garanti değil ama çoğunlukla işe yarıyor.
iyi forumlar.

Yeni ince kutular 15.1 o kesin🤣 Kendimden biliyorum.

az önce geldi 14.7.1 çok mutluyuz :))).şöyle bir yokladım hafiflik falan gerçekten muhteşem. iphone 13 pro pişmanlıktır :P şimdi uzun bir jailbreak inceleme şeyi beni bekliyor. iphone x var hali hazırda onda chackrn1 kullanıyorum. sanırım bunda olmuyor. unc0ver araştırıyorum.
[automerge]1643906638[/automerge]
hobaaa. iphoen 12 a14 jailbreak olmuyormu acaba? bikaç video izledim a13 e kadar unc0ver var deniliyor?

Son düzenleme:
Geri