Neler yeni

Kullandığımız kılıf ve ekran koruyucular

ffatihkozak

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba arkadaşlar bu konu altında kullandığımız koruyucu ürünlerin görüntülerini veya bilgilerini (fiyat,kalite vs.) paylaşalım herkes istifade etsin bence :)
uygunsa konuyu devam ettirelim.
saygılar...

Kılıf oldum olası sevemedim kullanmıyorum.
Bir gün kadıköy metrosundan çıktım bir abimiz tezgah açmıştı ekran koruyucu gördüm ne kadar dedim 7.5 dedi 5 e veriyorsan alıyorum dedim aldım gittim o gün bugündür hala onu kullanıyorum markasını o abide bilmiyordur bence :D

Spigen liquid crystal
Spigen liquid armor
Fiyatlar değişiyor 49-69 arası galiba. Aslında memnundum ama aşırı sıcaklardan sonra biraz genleşti sanki kılıf arka kamera kısmı tam oturmuyor.
Ekran koruyucu olarakta spigen cam ekran koruyucu var ondan memnunum çizik kırık yok.

Bir de ttec marka seffaf var

Ekli dosyalar

• 91B29D21-EA3D-435A-9327-CCD35113DDF7.jpeg
    91B29D21-EA3D-435A-9327-CCD35113DDF7.jpeg
    319.1 KB · Görüntüleme: 34
Kılıf bunu kullanıyorum tip olarak süper de nefret etmeye başladım artık silikon kılıflardan. Bana cebimden çıkartırken zorlanmayacağım, cebi de dışarı çıkarmayacak kılıf lazım uçuk fiyatlı olmayacak önerilere açığım. Cihaz 6S
AEEC187F-4FA0-4092-9316-26ABC88556EE.jpeg

Kılıf bunu kullanıyorum tip olarak süper de nefret etmeye başladım artık silikon kılıflardan. Bana cebimden çıkartırken zorlanmayacağım, cebi de dışarı çıkarmayacak kılıf lazım uçuk fiyatlı olmayacak önerilere açığım. Cihaz 6S
Ekli dosyayı görüntüle 6893
AliExpresste yumuşak plastik kılıflar var onlara bakabilirsiniz. Biraz ince oldukları için düşürmeye bağlı olarak iyi koruyamayabilir.

AliExpresste yumuşak plastik kılıflar var onlara bakabilirsiniz. Biraz ince oldukları için düşürmeye bağlı olarak iyi koruyamayabilir.
Aliexpress değil de n11 gittigidiyor gibi yerlerden öneriye açığım aliexpress ten alışveriş şuan mantıklı değil takipli kargo parası zaten 2$ olmuş 😂

Aliexpress değil de n11 gittigidiyor gibi yerlerden öneriye açığım aliexpress ten alışveriş şuan mantıklı değil takipli kargo parası zaten 2$ olmuş 😂
Takipsiz kargo iyidir ya. Aldıklarımın hemen hemen hepsi geldi

Telefonu çok düşüren birisi olarak 360 kılıf kullanıyorum. İyi ki de kullanıyorum yoksa anasını bellerdim telefonun. 😂😂 Şubatta aldım tek çizik yok onun sayesin de. Misss 😂😂

Bu kılıf silikon mu? Bende Apple silikon kılıf var zaten çanta da heryere yapışıyor
Silikon gibi duruyor silikon değil mi?
[automerge]1535277176[/automerge]
Telefonu çok düşüren birisi olarak 360 kılıf kullanıyorum. İyi ki de kullanıyorum yoksa anasını bellerdim telefonun. 😂😂 Şubatta aldım tek çizik yok onun sayesin de. Misss 😂😂
Telefonu hiç düşürmeyen biri olarak bana çooook mu çok ince bir şey lazım, çiziklerden korusun yeter

Kaplattım. Eğer sürekli düşürenlerden değilseniz, sadece çizilmesinden endişe duyuyorsanız tam size göre. Ayrıca kılıfsız kullanımda olduğu gibi elden kaymıyor. Bununla beraber kaplamanın üzerine yine kılıf takabiliyorsunuz. Gayet memnunum, herkese tavsiye ederim. Canımı sıkan tek yönü uygulanışı biraz zahmetli. Onun dışında hiçbir sıkıntısı yok.

Geri