T ToYBaRS Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 3 Eyl 2018 Mesaj 50 Tepkime puanı 9 21 Haz 2019 #1 İyi günler arkadaşlar ios 10 kullanıyorum kilit ekranına not alma özelliği verecek bir tweak varmı
sametsurmeli Yetkili Süper Moderatör Katılım 17 Ara 2017 Mesaj 1,485 Tepkime puanı 868 21 Haz 2019 #2 Dynastic reposunda Notepad tweaki işinizi görecektir.
ivez Çalışkan Üye JailbreakTR Katılım 24 Nis 2018 Mesaj 1,060 Tepkime puanı 215 21 Haz 2019 #3 sametsurmeli: Dynastic reposunda Notepad tweaki işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla ... @sametsurmeli kardeş haklı, ben kullanıyorum çok memnunum. Yalnız tweak ücretli, değer bence. Telefonu eline her alışta görüyorsun notlarını. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sametsurmeli: Dynastic reposunda Notepad tweaki işinizi görecektir. Genişletmek için tıkla ... @sametsurmeli kardeş haklı, ben kullanıyorum çok memnunum. Yalnız tweak ücretli, değer bence. Telefonu eline her alışta görüyorsun notlarını. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi