Kilit Şifresi Unutulmuş Telefondan Resimleri Kurtarma

• Konu Sahibi Konu Sahibi mctuna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mctuna

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba

iPhone 6 telefonfa kilit şifresi unutulmuş ve hatalı giriş yapılmış telefon şuan hiç bir şekilde tuş kilidini geçemiyor

İçerisindeki resimleri almamız lazım fakat bir çözüm bulamadım, apple zorlu'ya gittik yine çözüm olunamadı

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır nasıl bir yol izleyerek resimleri kurtarabilirim

Cihazı kurtarabilirsin eğer "iphone bul" etkin değilse ama içindekilerini kurtaramazsın..

"Güvenlik"

JailbreakTR

Cihazı kurtarabilirsin eğer "iphone bul" etkin değilse ama içindekilerini kurtaramazsın..

"Güvenlik"

JailbreakTR

Evet cihazı kurtabilirim içindekiler çok önemli :(

@mctuna
Cihazın Faturası varsa Apple ile görüş bence..

Veya iCloud varsa bu gece saat 00.00'da Cihazı şarja bağla , Wifi aktif olsun ve yarın iCloud.com sitesinden bak Resimlerin yüklenmişmi? Tabiki iCloud etkinse ve fotoMediathek bölümüde açık ise.

JailbreakTR

Arkadaşlar merhaba

iPhone 6 telefonfa kilit şifresi unutulmuş ve hatalı giriş yapılmış telefon şuan hiç bir şekilde tuş kilidini geçemiyor

İçerisindeki resimleri almamız lazım fakat bir çözüm bulamadım, apple zorlu'ya gittik yine çözüm olunamadı

Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır nasıl bir yol izleyerek resimleri kurtarabilirim

Fazla bilgim yok ama Kurtarma moduna alarak geri yükle seçenigi ile bir ihtimal gelebilir resimler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam birtane pc uygulaması silinmiş fotolar silinmiş mesajlara kadar bir çok şeyi buluyordu

3-4 ay önce bizzat kendi cihaxımda silinmiş mesajlar için test etmiştim olumlu sonuç almıştım. Tahminimce programın mantığı cihazın hafızasına derinlemesine veri taraması yapıyor

@mahir66 eğer harddisk kurtarma programlarindan bahsediyorsanız. ücretsiz olanların verimi %50 bile değil. yarım yamalak gelir veriler. çok sağlıklı olmaz.. yanlız bu ekran kilidi çok can sıkıcı bir olay kurtarma modu da yok. insanlar mağdur oluyor..

Geri