Neler yeni

Jb li telefon lazım.

iPhone 6 (64 GB) // 11.2.6 (Jailbreak yapılmadı) Electra 11.2-11.3.1 aracı kullanılabilir.
iPhone 5S (16 GB) // 10.3.1 (Jailbreak yapıldı) doubleHelix kullanıyor.
Hangi model istediğini yazarsan, yakın çevreden birkaç cihaz daha önerebilirim. Ayrıntılar için özelden yazabilirsin.

Surekli aktif olacak yillarca kullanacagim. İphone x e felan gerek yok 5s 6 felan yeterli .Birde konya cevresinde olursa daha iyi olur.

Arkadaşlar uzun süredir arıyorum. Untethered olacak benim istediğim çünkü bir uygulama satın aldım ve untethered olmayan jb lerde çalışmıyor. Lütfen bilen elinde olan varsa yardımcı olabilir mi? Ücret hiç sorun değil..

Arkadaşlar uzun süredir arıyorum. Untethered olacak benim istediğim çünkü bir uygulama satın aldım ve untethered olmayan jb lerde çalışmıyor. Lütfen bilen elinde olan varsa yardımcı olabilir mi? Ücret hiç sorun değil..
O zaman ios 7 cihaz bulmalısın.

Son düzenleme:
ne satın aldın hocam bu kadar önemli geleceği gören tweak falanmı :D

Hayır ya İblacklist bunu kullanmam gerekiyor ;)
[automerge]1533561168[/automerge]
o zaman ıos 7 cihaz aranıyor :)
[automerge]1533561254[/automerge]
Böyle bozulmuş eski kenara atılmış bir cihazı olan var mı ? içerisinde ıos 7 yüklü ise onu bile yaptırabilirim. Hayır anlamıyorum para sorunum yok ama istediğim telefonu alamıyorum yok :) iki katı fiyat vermeye razıyım yani :DD
[automerge]1533561410[/automerge]
Birde IOS 6 bir cihaz buldum buna yükleyebilirmiyim acaba destekler mi ? bilgisi olan ? Program ismi Iblacklist

Geri