iphone7 ve 11.3 sürümüKonuya hangi cihazı kullandığını ve sürümünü ekleyebilir misin?
onu hallederim de tweaklarımı nasıl yedekliyecem ve electrayı tekrar ne4rden indirebilirim yardımcı olurmusunuzRollectra konusunda gerekli detaylar var. Rollectra isteğe bağlı olarak cihazdaki tüm verileri veya sadece Jailbreak'i kaldırabiliyor. Tik'i işaretlemeyi/kaldırmayı unutma.
Rollectra kullanmak istemezsen de, pwned4everLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.var. unc0ver/Electra/Th0r Jailbreak araçları için kullanılabilir.
(Cydia Impactor yardımıyla cihaza yükleyebilirsin)
peki tweaklarimi nasıl yedekleyeceğimElectra'yı CoolStarLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.indirebilirsin. Bilgisayar yoksaLinkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.üzerinden de yükleyebilirsin.
jailbrek tekarar yaptıktan sonra tweaklarımı bu uygulama üzerinden nasıl tekrar aynı ayarlarıyla yükleyeceğimYukarıda mesajımda belirttim.
backup az dışında ayarlarıda yedekleyecek alternatif bir yol varmı ücretsizFlame sadece Tweak listesini çıkarır, herhangi bir ayar dosyası yedeklemez. Yazı verileri yani. Ayar dosyaları gibi ayrıntıları yedeklemek istiyorsan BackupAZ kullanmalısın.
Benim iphone 7 sürüm 11.1.2 acaba ben hangi uygulama ile sıfırlayabilirim Electra var.Electra sürümleri için pek bir alternatif yok, maalesef.
Sorularımızı Merak Ettikleriniz & Sormak İstedikleriniz konusuna veya yeni bir konu açarak soralım lütfen.Benim iphone 7 sürüm 11.1.2 acaba ben hangi uygulama ile sıfırlayabilirim Electra var.