B Blister Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 28 Ağu 2023 Mesaj 2 Tepkime puanı 0 28 Ağu 2023 #1 Herkese merhaba pek bir bilgim yokken jailbreak yaptim fakat tablette ekran gelmiyo.
D Dakikabeycik1 Kayıtlı Üye JailbreakTR Katılım 1 Eyl 2023 Mesaj 3 Tepkime puanı 0 1 Eyl 2023 #2 Blister: Herkese merhaba pek bir bilgim yokken jailbreak yaptim fakat tablette ekran gelmiyo. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, şunu dener misiniz? Face ID'li: Üst düğmeye en yakın ses yüksekliği düğmesine hızlıca basıp bırakın. Üst düğmeye en uzak ses yüksekliği düğmesine hızlıca basıp bırakın. Üst düğmeyi basılı tutun. Apple logosu göründüğünde üst düğmeyi bırakın. Home Button: Ana ekran düğmesi ile açma/kapatma düğmesine basılı tutun.
Blister: Herkese merhaba pek bir bilgim yokken jailbreak yaptim fakat tablette ekran gelmiyo. Genişletmek için tıkla ... Merhaba, şunu dener misiniz? Face ID'li: Üst düğmeye en yakın ses yüksekliği düğmesine hızlıca basıp bırakın. Üst düğmeye en uzak ses yüksekliği düğmesine hızlıca basıp bırakın. Üst düğmeyi basılı tutun. Apple logosu göründüğünde üst düğmeyi bırakın. Home Button: Ana ekran düğmesi ile açma/kapatma düğmesine basılı tutun.