Neler yeni

Jailbreakten sonra çalışmayan uygulamalar ile ilgili çözüm önerileri

mr.bjk

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar merhaba iphone xsmax ios 12.1.2 kullanmaktayım ve chimera jb den sonra bazı uygulamarı ne yaptıysam çalıştıramadım. Jb gizleme uygulamaları olarak LIBERTY LITE ve UNSUB yüklü. bunlarda çözüm olmadı. farklı öneriler bekliyorum. Gerek tweak gelişitiricileriyle iletişim olsun gerek kendi çözümü bu konunun üstadlarından yardım beklemekteyim. Çalışmayan uygulamalarım aşağıdadır ;
-Starbucks
-ekşi sözlük
-apsiyon
-turkcell tv (kısmi olarak şifreli kanallar çalışmıyor)
-garanti bankası (kısmı olarak açılıştı jb uyarısı veriyor)

Tapatalk kullanarak iPhone XS MAX aracılığıyla gönderildi

Dostum merhabalar,
Bende de facebook ve messenger açılmıyordu. Telefonu kapatıp açtım jb'siz olarak uygulamaları çalıştırdım. Düzgün bir şekilde çalıştı. Sonra jb yaptım ve kullanmaya başladım. Belki çözüm değildir ama bir denemeni tavsiye ederim.

Dostum merhabalar,
Bende de facebook ve messenger açılmıyordu. Telefonu kapatıp açtım jb'siz olarak uygulamaları çalıştırdım. Düzgün bir şekilde çalıştı. Sonra jb yaptım ve kullanmaya başladım. Belki çözüm değildir ama bir denemeni tavsiye ederim.

teşekkür ederim denedim maalesef kaptıp açınca jb devre dışı kaldığında bile çalışmıyor bu uygulamalar

Arkadaşlar merhaba iphone xsmax ios 12.1.2 kullanmaktayım ve chimera jb den sonra bazı uygulamarı ne yaptıysam çalıştıramadım. Jb gizleme uygulamaları olarak LIBERTY LITE ve UNSUB yüklü. bunlarda çözüm olmadı. farklı öneriler bekliyorum. Gerek tweak gelişitiricileriyle iletişim olsun gerek kendi çözümü bu konunun üstadlarından yardım beklemekteyim. Çalışmayan uygulamalarım aşağıdadır ;
-Starbucks
-ekşi sözlük
-apsiyon
-turkcell tv (kısmi olarak şifreli kanallar çalışmıyor)
-garanti bankası (kısmı olarak açılıştı jb uyarısı veriyor)

Ayni hatayi dun bende yasadim sabah ki sileo nun guncelleme sonrasi butun uygulamalar duzeldi stabil calisiyor

Telefon uygulamasi
Sms uygulamasi
Calismiyordu

Xs max 12.1.2

Ayni hatayi dun bende yasadim sabah ki sileo nun guncelleme sonrasi butun uygulamalar duzeldi stabil calisiyor

Telefon uygulamasi
Sms uygulamasi
Calismiyordu

Xs max 12.1.2

rica etsem benim çalışmayan starbucks uygulamasını deneyebilir misiniz bende yaptım sileo güncellemsini ama hala aynı

rica etsem benim çalışmayan starbucks uygulamasını deneyebilir misiniz bende yaptım sileo güncellemsini ama hala aynı

Yukledim calisiyor
Bence icleaner pro ile tum uygulamalari devre disi birak tek tek aktif et sorun olan tweask bulabilirsin o kadar ugrasamam dersen son yuklediklerinden basla :)

Yukledim calisiyor
Bence icleaner pro ile tum uygulamalari devre disi birak tek tek aktif et sorun olan tweask bulabilirsin o kadar ugrasamam dersen son yuklediklerinden basla :)

sorun tweak değil aslında jailbreak olmasını uygulamanın tespit edip kendini kapatması :) hiç tweak yokken de bunuygulamar açılmıyor

Selamlar,tweakconfıgurator tweaki ile disablesubrate yaparak dener misiniz çalışmayan uygulamaları...

Bende de sadece papara jailbreak algılamasına yakalanıyor diğer hiçbirinde problem Yok liberty ile yakalananlara engelleyebiliyorum eksi sözlük hiç yakalanmadi bile

Selamlar,tweakconfıgurator tweaki ile disablesubrate yaparak dener misiniz çalışmayan uygulamaları...

maalesef a12 için güncellenmemiş aşağıdaki gibi görünüyor tweaki yükleyince
7688907f1f3aa48231d774b7de0bfaa8.jpg

starbucks uygulamasını çalıştırabilen var mı arkadaşlar hala bütün tweakleri denememe rağmen olmadı
14dd007f27f2ed348ee74b6d3caefe83.jpg

starbucks uygulamasını çalıştırabilen var mı arkadaşlar hala bütün tweakleri denememe rağmen olmadı
14dd007f27f2ed348ee74b6d3caefe83.jpg

Ekli dosyalar

• E40D0202-6923-4803-8D65-AE5D11332B9B.png
    E40D0202-6923-4803-8D65-AE5D11332B9B.png
    170.1 KB · Görüntüleme: 32

yanlız bu a12 cihaz değil hangi telefonu kullanıyorsun ?

jailprotect tweaki ile halledebilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maalesef bu tweak de a12 cihazlar için güncelleme almamış hala çalışmıyor
2a76dabd66c2e571710d08b937cd9636.jpg

Tivibu GO çalışmıyor. Liberty, Liberty Lite, XCon, LaunchInSafeMod, NoSub tweaklerini denedim. Hiç biri işe yaramadı. Sadece Liberty'de yükleme ekranına kadar geliyor, orada takılıyor. Bildiğiniz başka bir alternatif var mı?

maalesef sorunum xsmax cihaz için devam ediyor

merhaba starbucks uygulamasında ben de aynı sorunu yaşıyordum.

tsProtector 8+vers (1,2,0-20) ve Unsub vers. (0,1,6) uygulamarı yüklü hangisi etki ediyor bilmiyorum ama şu an starbucks uygulaması açılıyor bende
sürüm: 12.1.1 (b3)

12.4 olup da starbucks uygulamasını çalıştırabilen olursa kütfen yazsın kahve almıyorum yıldız gelmicek diye 1 ay oldu liberty lite, shadow, unsub, nosub hepsini denedim ama çalışan yok...

Geri