jailbreak'ten hiçbir şekilde anlamayan biriyim ve jailbreak'i silmek istiyorum

cucegezegen

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
arkadaşım bana jailbreak yapmıştı. Cydia yazıyor uygulama adı olarak. Yanında unc0ver diye bir şey de yükledi. Ben daha sonra jailbreak'i kaldırmak istediğimden unc0ver'ı sildim. Ama hala telefonu güncelleyemiyorum. Cydia da açılmıyor. Telefonu güncellemem lazım. Çok acil. Lütfen bu ayarlardan gram anlamayan birine anlatır gibi anlatır mısınız?

Buradan "Unc0ver jailbreak" indir. Geliştirici hatası verir ise; ayarlar>genel>profil ve aygıt yönetimine girip indirdiğin uygulamaya güven de. Ardından tekrar girip ayarlara gelip "RootFS" bölümü olacak. Onun tikini aç ve ana ekrana tekrar gelip 3-4 kere jailbreak butonuna tıkla. Cihazın açılıp kapanacak yine de "RootFS" bölümü açıkken 3-4 kere tekrarla bu işlemi. Cydia ve tweaklerin silinecektir. Cydia silindikten sonra "RootFS" tikini kapatarak tekrar ana menüye dönüp jailbreak butonuna tıkla ve jailbreak işlemini tamamla. Cydia ana ekrana gelmesi lazım. Cydia'ya girip "Filza 64bit" diye arama yap ve indir. Ana ekranına dosya yöneticisi Filza gelecek.

Sonra yukarıdaki linkten "Succession" tweakini indir, filza ile aç. Turuncu dosya oluşacak. Ona tıkla sağ üstten yükle de. Ana ekrana "Succession" gelecek. Oradan işlemleri onaylayarak git bulunduğun sürümün dosyasını indirecek ve telefonuna restore yani format atacak. Formatı attıktan sonra telefonun tertemiz ilk aldığın gün gibi açılacak. Ardından işlemlerini tamamlayıp güncellemeler bölümünden yeni sürümü indirebilirsin.

@AirLife
Adam cihazı sıfırlamak veya jailbreak’siz bir sürüme güncellemek istiyor:)

Uzun yola gerek Yok >>

@cucegezegen
Bu konudakilerini yapın yeter

@AirLife
Adam cihazı sıfırlamak veya jailbreak’siz bir sürüme güncellemek istiyor:)

Uzun yola gerek Yok >>

@cucegezegen
Bu konudakilerini yapın yeter

Harbiden yaa. 1 senedir jailbreak kullanınca ben DFU modu falan unuttum ya. :D

Benim dediğimi yapma boşver. @efsane6 dediğini yap. :D :D :D :D

jailbreak candır iphone jailbreaksiz 3310 gibi bişy

Geri