Çözüldü Jailbreaklediğimde Telefon Kapanıyor

YsfTlh

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Telefonumu Jailbreaklediğim Zaman 30 Saniye Sonra Kapanıyor Ancak Hard Reset Atıyorum Ve Jailbreak Kalkıyor Ve Kullanmaya Devam Ediyorum Yardım Edermisiniz?

Kurduğun tweakler ile alakalıdır dostum.
JB yaparken tweakleri aktif etme (unc0ver da Load Tweak butonu vardır mesela) telefon o şekilde açıldıktan sonra en son kurduğun JB leri Cydia veya Sileo aracıyla sil. Ardından iCleaner ile güzel bi temizlik yap. Hepsi bittikten sonra tekrar tweak seçeneğini aktif edip JB yap.

JB yaparken tweakleri aktif etme (unc0ver da Load Tweak butonu vardır mesela) telefon o şekilde açıldıktan sonra en son kurduğun JB leri Cydia veya Sileo aracıyla sil. Ardından iCleaner ile güzel bi temizlik yap. Hepsi bittikten sonra tekrar tweak seçeneğini aktif edip JB yap.
jb yaparken nasıl aktif etmiycem ben phoenix jailbreak ile jailbreakledim unc0ver ile değil
[automerge]1566884823[/automerge]
benim telefonum 9.3.6

Son düzenleme:
jb yaparken nasıl aktif etmiycem ben phoenix jailbreak ile jailbreakledim unc0ver ile değil
[automerge]1566884823[/automerge]

benim telefonum 9.3.6
Dostum electra ve unc0ver ile haşır neşirim ya.
Phoneix JB hiç kullanmadım ama o araçta da vardır diye tahmin ediyorum tweak kapalı JB yapma.

Hiç uğraşma derim son sürüme restore edip tekrar JB yapabilirsin.

Safe Mode Da Densdim Ondada Gene Kapanıyor Neyse G.o Olsun

Geri