Jailbreaklı telefon kapandı jailbreak yapamıyorum

Gbayindir

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba bircok defa konu açıldı ama net bir cevap bulamadığım için tekrar yazma gereği duydum.5s telefonuma uncover ile jailbreak yaptım 1-2 hafta kullandım sonra telefon kapandı ve açıldığında cydia falan var uygulamalar ama tıkladığım açılmıyor uncoverı defalarca yükledim yine açılmadı.telefonu sıfırladım yine cydia mevcut ama açılmıyor uncoverı yukledım ve açılmıyor.bunları sıralamalı şekilde detaylı anlatıcak yardımcı olacak arkadaş ve yöneticlerden yardım ederseniz çok memnun oluruz.çünkü o kadar araştırmama rağmen net açık ve detaylı yazanı görmedim.teşekkürler

Cihaz
5s
Sürüm
12.5.1
selamlar. uncoveri altserver yöntemiyle 6.1.2 sürüm olarak tekrar yükleyin. sonrasında uncover açıp jailbreak aktif edin.. cydia ve tweakler aktif olacaktır. iyi forumlar

selamlar. uncoveri altserver yöntemiyle 6.1.2 sürüm olarak tekrar yükleyin. sonrasında uncover açıp jailbreak aktif edin.. cydia ve tweakler aktif olacaktır. iyi forumlar
Alsterveri kuramıyorum sanırım windows 10 altı olduğundan bilgisayar başka yöntem varmıdır uncoveri indirebiliyorum bilgisayarsız ama doğrulanmıyor

hocam en basit yöntem dev imzalı ipa. iletişime geçebilirsiniz 0535 463 01 78 dertsiz tasasız kullanırsınız. iyi forumlar. diger yöntemlerde altserver harici bilgim yok kullanmadım hic. 3 yıldır dev hesaplı iphonem var ve sorunsuz sıkıntısız kullanmaktayım. iyi forumlar.

hocam en basit yöntem dev imzalı ipa. iletişime geçebilirsiniz 0535 463 01 78 dertsiz tasasız kullanırsınız. iyi forumlar. diger yöntemlerde altserver harici bilgim yok kullanmadım hic. 3 yıldır dev hesaplı iphonem var ve sorunsuz sıkıntısız kullanmaktayım. iyi forumlar.
Dev hesap nedir biraz uzağım bu konulara ücretlimi oluyor

Geri