Çözüldü Jailbreak temizleme

reallynigga

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhabalar. Ben sürüm yükselterek, bidaha jailbreak silmekle uğraşmadan temizlemek istiyorum telefonu. Nasıl yapabilirim?

Moderatör tarafından düzenlendi:
Dostum hiçbir bilgi vermemişsin cihaz nedir ios sürümün ne hangi araçla jb yaptın bunlar önemli

heralde yeni sürümü yüklerken jealbreak siliniyor diye biliyoum

Cihaz ı6 sürüm 12.1.2 uncover la yaptım

Dostum forumda "Succession" diye arama yaparak bir konu bulacaksın oradaki aracı kullanarak jailbreak silebilirsin ardından ekranda ki jb uygulamaları ve cydia durursa cihazı ayarlardan sıfırla derim.

Dostum forumda "Succession" diye arama yaparak bir konu bulacaksın oradaki aracı kullanarak jailbreak silebilirsin ardından ekranda ki jb uygulamaları ve cydia durursa cihazı ayarlardan sıfırla derim.
Itunes üzerinden güncelleme yaparak silemez miyim

İlk mesajında sürüm yükselterek uğraşmak istemediğini söyledin şimdi itunes üzerinden yapıp yapacağını söylüyorsun anlayamadım açıkcası :) Evet son sürümü indirerek dfu modda itunes üzerinden güncelleyerekte JB silebilirsin hatta birdaha JB yapmayı düşünmüyorsan en sağlıklısı bu.

İlk mesajında sürüm yükselterek uğraşmak istemediğini söyledin şimdi itunes üzerinden yapıp yapacağını söylüyorsun anlayamadım açıkcası :) Evet son sürümü indirerek dfu modda itunes üzerinden güncelleyerekte JB silebilirsin hatta birdaha JB yapmayı düşünmüyorsan en sağlıklısı bu.
:D orda virgül hatası olmuş yanlış anlam çıkmış. O zaman dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim

Geri