Teşekkürler biraz araştırayım belki bulurumCihazı JB'siz gösteren tweakler var. Onu kurup, aktif etmen lazım hata veren uygulamaları. Kullanmadığımdan adını unuttum.
Teşekkürler biraz araştırayım belki bulurum
App list ile ilgili bir problem yaşıyorum yardımcı olur musunuz
Sorun nedir yardımcı olabildiğim kadar olayımTweak - Liberty
Banka Uygulamalarının Verdiği Jailbreak Hatasına Son! Jailbreakli cihazlarda banka uygulamalarının verdiği uyarıyı ortadan kaldırmak için bu tweaki kurmanız yeterli. Tweak: Liberty Lite Repo: Ryleyangus Adresi elle cydia ya ekleyiniz. Uygulamayı yükledikten sonra, Ayarlar/Libertye...www.jailbreaktr.com
Tweak - Shadow
Tweak Adi : Shadow Açiklama : Basit yöntemlerle basit jailbreak tespitini engeller. Liberty Lite reposu kapandı ve muhtemelen geliştirici desteği kesildi iyi bir alternatif olabilir. Repo : JJolono Uyumluluk : iOS 11 - 12 Fiyat : Ücretsizwww.jailbreaktr.com
Tweak - Liberty
Banka Uygulamalarının Verdiği Jailbreak Hatasına Son! Jailbreakli cihazlarda banka uygulamalarının verdiği uyarıyı ortadan kaldırmak için bu tweaki kurmanız yeterli. Tweak: Liberty Lite Repo: Ryleyangus Adresi elle cydia ya ekleyiniz. Uygulamayı yükledikten sonra, Ayarlar/Libertye...www.jailbreaktr.com
Tweak - Shadow
Tweak Adi : Shadow Açiklama : Basit yöntemlerle basit jailbreak tespitini engeller. Liberty Lite reposu kapandı ve muhtemelen geliştirici desteği kesildi iyi bir alternatif olabilir. Repo : JJolono Uyumluluk : iOS 11 - 12 Fiyat : Ücretsizwww.jailbreaktr.com
Jailbreak yaptıktan sonra bazı uygulamalarda Apple onaylamadığı işletim sistemi kullandığınız için uygulama açılamıyor hatası veriyor çözümü var mıdır acaba
[automerge]1582760755[/automerge]
App list ile ilgili bir problem yaşıyorum yardımcı olur musunuz