Neler yeni

Satılık Jailbreak olan iphone X arıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi ss23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fiyatlarını da yazın da diğer kullanıcılar da bilsin tek tek sormayalım herkese ne kadar diye.

Bende iphone X yurt ici temiz guzel cihaz var.
fiyati 5500₺
ios 13.2.3 yuklu jailbreak yapabilirsin rahat

iPhone X Beyaz Kozmetik 10/10 olacak!
Pil sağlığı % 90 üstü olacak!
Cihazın herşeyi orjinal olacak !
Face İD kusursuz çalışacak!
Uncover JB olabilecek sürümde olacak!
Cihazda herhangibi teknik bir sorun olmayacak!
256GB kapasite olacak!

Böyle bi cihaz varmı malına güvenip satan!

Arkadaşlar kusura bakmayın, Hayatımda ilkkez ikinci el bişey alcam

bende iphone 6s 16 gb mevcut kozmetik olarak iyi ios 13.1 sürümüydü galiba bakmam lazım

Cihaz Jailbreak yapılabilir bi ios sürümünde.Fiyatı 1.300 Tl Usta.Eve gidince ben coğu detay pil sağlığı vs yazabilirim buraya

Cihaz Jailbreak yapılabilir bi ios sürümünde.Fiyatı 1.300 Tl Usta.Eve gidince ben coğu detay pil sağlığı vs yazabilirim buraya
Ben anlamıyorum jailbreakten o yüzden bana hazır cihaz lazım bu şekilde yardımcı olursanız çok sevinirim

Jailbreak yapılır tabi ama cihazın hep acık olması lazım malum ios 13 lerde checkrain metodu ile jailbreak yapılabiliyor ama cihaz kapandığı zaman jailbreak işlemlerini tekrardan yapılması lazım

Jailbreak yapılır tabi ama cihazın hep acık olması lazım malum ios 13 lerde checkrain metodu ile jailbreak yapılabiliyor ama cihaz kapandığı zaman jailbreak işlemlerini tekrardan yapılması lazım
Hocam cihazın tam sürümünü öğrenip bana mesaj yoluyla ulaşırsanız sevinirim birde siz hangi ildesiniz?

Geri