Çözüldü Jailbreak memnuniyeti ile ilgili

• Konu Sahibi Konu Sahibi hsahin4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Th0r'un Electra'dan bi farkını görmedim, Electra çalışmadığı 1-2 gün denemiştim fakat ne bir performans artışı gördüm ne de rastgele reboot'lar azaldı. Ama unc0ver'a geçtiğimden beri 1 kere oldu sanırım rastgele reboot, kaç gün geçti :clap:

unc0ver Electra'ya alternatif olması amacıyla sıfırdan yazılmış bir jailbreak aracı. Cydia'daki değişiklilkerden saurik haberdar, yani şuan coolstar'ın kendi modifikasyonlarıyla verdiği Cydia yerine saurik'in Cydia'sını kullanıyoruz, bu bile yeterli bir sebep. Cydia buymuş işte ya diyoruz, Electra'daki Cydia'da olan yavaşlıklar, çökmeler vs hiçbiri yok örneğin. Çat çat yapıyor işini :alkış:

İnanın farkı kullanmadan anlayamazsınız, bir şekilde bir gün geçerseniz anlayacaksınız. Cydia uçuyor, rastgele reboot'lar azaldı, batarya ömrüm uzadı, 4Gb gibi bir alan edindim vs vs.

Evet ben yalnızca Rollectra ile cihazımı sıfırladım ve hiçbir şey kaybetmedim. Uygulamalarımı herşeyimi yedeğimden geri yükledim, tweak'lerimi indirdim ve hiçbir şey değişmemiş gibi kullanıyorum (verilerim açısından) çünkü tweak ayarları vs gitmiyor. Geri yüklediğinizde kaldıkları yerden devam ediyorlar. :tongue:
Bazen unc0veri test etmek amaçlı cihazımı kapatıp açmak istiyorum fakat; cihazımı power tuşuyla kapattığımda kendi açılıyor. Sonra yine jb yapıyorum. Ben, cihazı kapattığımda kendi açılsın istemiyorum. bunun sebebi nedir hocam? Tel; Iphone 6 Ios 11.1.2 Unc0ver 2.0.2

Geri