Jailbreak kaldıramıyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mert09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mert09

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Merhaba dostlar, iPhone 6plus cihazımdan iOS 10.1.1 yalu102 jailbreak i cydia eraser ile kaldırmaya karar verdim ancak eraser çöp:367 hatası verdi netten baktım bi dosyayı silmem gerektiği yazıyordu cydiadan tekrar filzayı indirdim ama cihaz siyah ekranda kaldı bi şekilde ana ekrana ulaştım filzadan ilgili dosyayı sildim sonra bi baktım Filza hariç cydia dahil bütün tweakler silinmiş yalu102 den tekrar jailbreak yaptım ama cydia geri yüklenmiyor simdi ben bu cihazı cydia eraser olmadan nasıl sıfırlayabilirim?
[automerge]1617392185[/automerge]

Cihaz
İphone 6plus
Sürüm
10.1.1
@Mert09

Cydia manuel yükleyebilirsin tabiki önce gerekli dosyaları yüklersen (gzip,bzip,7-zip vs. )

Terminal üzerinden işlemi yapabilirsin

Daha önce benzer konular açmıştık burda

@Mert09

Cydia manuel yükleyebilirsin tabiki önce gerekli dosyaları yüklersen (gzip,bzip,7-zip vs. )

Terminal üzerinden işlemi yapabilirsin

Daha önce benzer konular açmıştık burda
Peki direk iTunes üzerinden cihazı restore edebilir miyim su an jailbreak var gözüküyor bi sıkıntı çıkar mı?

Peki direk iTunes üzerinden cihazı restore edebilir miyim su an jailbreak var gözüküyor bi sıkıntı çıkar mı?

Direk iTunes ile cihazı restore edebilirsin tabiki...

Son sürüm yüklenir yani IOS 12.5.2

IOS 12.5.2 için sadece Checkra1n jailbreak mevcut

Direk iTunes ile cihazı restore edebilirsin tabiki...

Son sürüm yüklenir yani IOS 12.5.2

IOS 12.5.2 için sadece Checkra1n jailbreak mevcut
Çok teşekkür ederim Zaten su an yeniden jailbreak yapmayı düşünmüyorum cihaz fazla yavaş tamamen sıfırlamak en doğrusu

Merhaba çok yeniyim lütfen bağılayın ama IOS 9.3.5 sürümlü iPad 3'e Phoenix ile Cydia yükledim ve hiçbir repo fotoğraflardaki gibi aynı bomboş.
Uygulamayı nasıl düzeltebilirim veya jailbreak'i nasıl kaldırırım?

Ekli dosyalar

• IMG_0123.PNG
    IMG_0123.PNG
    126.3 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_0124.PNG
    IMG_0124.PNG
    79.9 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_0125.PNG
    IMG_0125.PNG
    74.2 KB · Görüntüleme: 9
@bayramxo

—Repo kaynaklarını tekrar yenileyin
—yeniden jailbreak aktif edin...

Tekrar sorun yaşarsanız, DFU moduna alın cihazı sıfır bir kurulum yapın (son sürüm IOS 9.3.6 ile)

@bayramxo

—Repo kaynaklarını tekrar yenileyin
—yeniden jailbreak aktif edin...

Tekrar sorun yaşarsanız, DFU moduna alın cihazı sıfır bir kurulum yapın (son sürüm IOS 9.3.6 ile)
Öncelikle teşekkür ederim. Repoları yeniledim ancak her seferinde bu hatayı veriyor.
/var/lib/dpkg/status error

Filza üzerinden çözümü varmış fakat çok eski sürüm tablet uyumlu olanı yok sanırım. Tek amacım youtube'u appstoredan indirmek.

Ekli dosyalar

• IMG_0126.PNG
    IMG_0126.PNG
    241.5 KB · Görüntüleme: 8
@bayramxo

Bu durumda en sağlıklı yol cihazı DFU modundan sıfırlayıp ve son sürüm IOS 9.3.6 ile tekrar jailbreak yapmanız...

YouTube uygulaması ile bu sürümde problem yaşayabilirsin yani sürekli hatalar alabilirsiniz bu uygulama ile çünkü YouTube uygulaması IOS 9.3.5-9.3.6 ile tam uyumlu olmadığı için sürekli yeni güncelleme isteyecektir bilginiz olsun...

Son düzenleme:
Geri