Jailbreak işlemi sonrası yedekten geri yükleme

• Konu Sahibi Konu Sahibi CAGRI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CAGRI

Aktif Üye
JailbreakTR
Elimde jailbreak edilmiş iphone se var 11.4 sürümü. farklı yıllarda alınmış backuplardan birini yüklemek istiyorum nasıl yükleyebilirim?
[automerge]1605822038[/automerge]
Yedekler bilgisayarda şifrelenmemiş bir şekilde...
[automerge]1605822108[/automerge]
Jailbreak işlemi sonrası yedekten geri yükleme

Eğer yedekten kastınız yazılım sürümü ise öyle bir olay yapılamıyor. Eğer ogün alınmış numaralar vs gibi kişisel bilgilerin yedeği ise onu itunes ile yükleyebilirsiniz zaten. seçtiriyor ilk kurulumda.

Eğer yedekten kastınız yazılım sürümü ise öyle bir olay yapılamıyor. Eğer ogün alınmış numaralar vs gibi kişisel bilgilerin yedeği ise onu itunes ile yükleyebilirsiniz zaten. seçtiriyor ilk kurulumda.
İtunes aracılığıyla yedekleme yapmıştım o işte hocam pcye aldığım ilk yüklerken nasıl sorucak sıfırlayamıyorumki jailnreakli 11.4. Bunu sürüm kaybetmeden yedeklemeden geri yükleyebilir miyim

eger destekliyorsa succession bakın ios 12 ve 13 desteği var ama 11.4 sıfırlama için desteğine bakmalısınız.

eger destekliyorsa succession bakın ios 12 ve 13 desteği var ama 11.4 sıfırlama için desteğine bakmalısınız.
Destekliyor teşekkürler ancak şimdi ben successiom ile sıfırlsyıp yedekten geri yükle diyeceğim doğru anladım değil mi

Geri