Jailbreak gidince nefesi Irak’ta almak :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi sow50
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sow50

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Geçen hafta succesion yüzünden jealbreak gitti 3310 gibi kullanmak istemedim attım kenera dusuk versiyon pesine düştüm.Irakta nihayet buldum 😂😂😂

yok artık nasıl alacaksın hocam ordan

Aldım valla iOS 12.1.2 iPhone X 64 GB 3500 TL

fiyatta iyiymiş hocam ne diyelim hayırlı olsun

Eyvallah kardeşim jailbreaksiz iPhone gerçekten 3310 gibi geliyor 1 hafta dayanamadım

Ulan ben 6S’i 3000 küsüre aldım be. Bir daha Türkiye’den sıfır alırsam iki olsun yav. Yemişim garantisini. Bir seneden fazla kullanıyorum hiç garantilik bir sorun olmadı. Şuna bak, 500 daha versem X alırmışım. 🤦‍♂️

Hayırlı uğurlu olsun.
Şu durumda garanti olayı hikaye gerçekten. Cihaz tamir görmemişse kolay kolay arıza açmıyor, hiçbir cihazımda arıza durumuyla karşılaşmadım çok şükür. Türkiye'den iPhone, daha doğrusu Amerikan malı alınmayacağının güzel bir örneği.

yok artık nasıl alacaksın hocam ordan

Türkiye'ye gelen yurt dışı telefonların çogu ıraktan geliyor tırcılar tarafından avrupadan getirip ırakta satıyorlar ve yine tırcılar tarafından türkiyeye getirilip dagıtılıyor pek şaşırılacak bir şey degil. Bir çok telefoncu bu şekilde satın alıyor bunlar olmazsa pasaportsuz bir ırak turu telefon alır gelirsiniz .
Diyarbakır Şanlıurfa Gaziantep gibi şehirlerde daha uygun olmasının sebebi budur. :)

Hayırlı olsuna eyvallah kardeşlerim

Bu şekilde açıkta mı sağılıyor telefon kutusuz? Ayrıca aldığın telefon Türkiye’de pasaport kayıtsız nasıl çalışıyor ? İnsanda Irak’a gitme isteği uyandırıyorsun :)

Bu şekilde açıkta mı sağılıyor telefon kutusuz? Ayrıca aldığın telefon Türkiye’de pasaport kayıtsız nasıl çalışıyor ? İnsanda Irak’a gitme isteği uyandırıyorsun :)
Onlar sadece ikinci el sıfırları kutularda onun vitrini ayrı yanıcısını istiyorsa müşteri onu alıyor.pasaporta işletecem 4 ay süresi var ilk Türkiye’ye girişte

jailbreak gitti ne demek? bir daha yüklenmeyecek duruma mı düşüyor jb olayı

Geri