Jailbreak atılmış telefon eski haline gelir mi

Drakehera

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
2. El iphone 7 aldım fakat jailbreak atılmış güncelleme yapmıyor yeni sürüm geldiğinde eski haline getirebilir miyim getirilebiliyorsa nasıl getirilir yardımcı olursanız sevinirim

Cihaz
iPhone 7
Sürüm
12.0
iTunes ile telefonu sıfırlayabilirsiniz. Temiz, son sürüm yüklenir. Herhangi bir Jailbreak etkisi kalmaz.

Kablo bilgisayara bağlı olsun, iTunes açık olsun. Telefon kapalıyken, cihazın orta tuşuna basılı tutun ve kabloyu takın. Basılı tutmaya devam edin, iTunes kurtarma modunda bir iPhone algılandı diyecek, oradan geri yükle diyeceksiniz, kendi kendine yazılımı indirip cihaza kuracak.

Kablo bilgisayara bağlı olsun, iTunes açık olsun. Telefon kapalıyken, cihazın orta tuşuna basılı tutun ve kabloyu takın. Basılı tutmaya devam edin, iTunes kurtarma modunda bir iPhone algılandı diyecek, oradan geri yükle diyeceksiniz, kendi kendine yazılımı indirip cihaza kuracak.
Çok teşekkür ed ederim kardeşim yardımların için

Yalnız 2. el aldığınız için belirteyim, size satan kişinin iPhone’umu Bul özelliğini kapatmış olması lazım. Eğer kapatmamışsa telefon sıfırlandıktan sonra ilk sahibine ait Apple ID bilgilerini sorar. Fakat şu anda da kendi hesabınızı kullanıyorsanız sorun yok tabii, sıfırlamadan sonra sizin hesabınızı sorar böylece.

Dikkat edilmesi gereken bir husus var. Jailbreak kullanırken oluşturmuş olduğun iCloud yedeğini sıfırlama sonrası tekrar yüklersen senin göremediğin bir çok jailbreak artığı arka planda telefon hafızasında eski yerini alacaktır.

Dikkat edilmesi gereken bir husus var. Jailbreak kullanırken oluşturmuş olduğun iCloud yedeğini sıfırlama sonrası tekrar yüklersen senin göremediğin bir çok jailbreak artığı arka planda telefon hafızasında eski yerini alacaktır.
Bunun için ne yapacağız üstadım ipsw yükleme sonrası yeni bir cihaz olarak seçeceğiz ama onca resim felan nasıl olacak hep yedekli resim ve videolarım rehberim..o zaman yeni cihazı seçip daha soınra icloud şifresini girmek

Bunun için ne yapacağız üstadım ipsw yükleme sonrası yeni bir cihaz olarak seçeceğiz ama onca resim felan nasıl olacak hep yedekli resim ve videolarım rehberim..o zaman yeni cihazı seçip daha soınra icloud şifresini girmek

Tabi yine normal bir şekilde yeni cihaz oalrak kurup icloud şifreni girince rehberin falan gelir sadece ağır yedekler (fotoğraflar, uygulamalar, ayarlar) gelmez onlarıda elle yedekleyip sonradan yükleyebilirsin.

Y
Tabi yine normal bir şekilde yeni cihaz oalrak kurup icloud şifreni girince rehberin falan gelir sadece ağır yedekler (fotoğraflar, uygulamalar, ayarlar) gelmez onlarıda elle yedekleyip sonradan yükleyebilirsin.
ani elle yedek dediğiniz telefon üzerinden icload yedek alıcaz demi..

Y

ani elle yedek dediğiniz telefon üzerinden icload yedek alıcaz demi..

hem öyle hemde pc ye resimleri kopyalamaktan bahsediyorum bir de uygulamalar otomatik kurulmayacağından kullandığınız uygulamaların isimleri

Geri