Neler yeni

Jailbreak’den sonra internete bağlanamama sorunu

• Konu Sahibi Konu Sahibi dplali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dplali

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar JB yapalı 1 ay oluyor ve dünden beri internet sorunu yaşıyorum. Wifi’ye bağlanıyor ama internete bir türlü girmiyor. Diğer cihazda sorun yok ama bunda nedense var. Denemediğim çözüm kalmadı. Jailbreak ile bir alakası var mı? Bazı kişiler yazılım güncelleyin diyorlar ama güncelleyemem. Beni çıldırtma noktasına getirtti yani.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar sorun OpenSSH’den kaynaklıymış. Cihazda internet ile alakalı tüm tweakleri sildim ama hiç biri işe yaramadı OpenSSH’yi sildim düzeldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

openSSH, iPhone'un Terminal ve dosya dizinine başka cihazlardan bağlanmaya yarar. Sorunun bundan kaynaklandığını sanmıyorum.
Sildiğin Tweak'lerden biriyle çözüldü sanırım.

luna vpn var mı cihazda
Selamlar,ben de luna vpn var,flex tweak aktifken hic baglanmiyor vpn..Flex tweak deactiv ettigim de ise bazen kopmalar oluyor ama baglaniyorum internete..Sebebini nedir biliyorsaniz yardimvi olabilir misiniz;ne gibi bir yol izlemeliyiz?

luna sağlam bir reklam engelleme uygulaması ben jb yokken çok faydasını gördüm ++ uygulamalarda ama jbden sonra nete bağlanmada sorun yaşadığım için kullanmıyorum.

luna sağlam bir reklam engelleme uygulaması ben jb yokken çok faydasını gördüm ++ uygulamalarda ama jbden sonra nete bağlanmada sorun yaşadığım için kullanmıyorum.
Dogrudur ayni sorun ben de de var nete baglaniyor,sadece ara sira dusuyor...

Arkadaşlar sorun yine başladı. Ama bu sefer saat 21:00 oldumu kesiliyor internet. Bıktım ya saat 21:00'da anında gidiyor net ve 14:00' kadar da gelmiyor. Diğer cihazlarım sorunsuz girerken İPhone girmiyor. Kafayı yiyicem artık yeter yav.

Arkadaşlar sorun yine başladı. Ama bu sefer saat 21:00 oldumu kesiliyor internet. Bıktım ya saat 21:00'da anında gidiyor net ve 14:00' kadar da gelmiyor. Diğer cihazlarım sorunsuz girerken İPhone girmiyor. Kafayı yiyicem artık yeter yav.

Jailbreaki kaldırıp baştan yükleyin. Mümkünse future Restore yapın.

Geri