Neler yeni

JAİLBREAKLİ İPHONE X ARİYORUM

EnginKorcan

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Jailbreak yapılmış yada jailbreake uygun İPHONE x ariyorum renk farketmez ,64 GB önceliğimdir,yurtdisi,yurtici ,pasaport kayıtlı ,pasaport kayıtsız ,TURKİYEDE GARANTİSİ GECEN MODEL FACETİMELİ OLMASİ ÖNCELİĞİMDİR

FaceTime olmayan Türkiye garantili a1901 garantili kapalı kutu var bulamazsan iletişime geçersin

Jailbreak yapılmış yada jailbreake uygun İPHONE x ariyorum renk farketmez ,64 GB önceliğimdir,yurtdisi,yurtici ,pasaport kayıtlı ,pasaport kayıtsız ,TURKİYEDE GARANTİSİ GECEN MODEL FACETİMELİ OLMASİ ÖNCELİĞİMDİR
Kendi kullandığım sıfırdan gram farkı olmayan çizik dahi olmayan facetime çalışan A1901 modeli space gray 64GB ios 11.1.2 yüklü 9 ay daha Türkiye garantisi devam eden Iphone x var.Pasaport kayıtlı.Düşünürsen özelden yazabilirsin.

Türkiye cihazı var Türktelekomdan alınma 1.3 ay önce garantiden sıfır geldi 11.1.1 jailbreakli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam git mağazaya id numarasında VQ olan telefonu al
Nasıl bakılacağını diğer konuda anlattık

Hocam git mağazaya id numarasında VQ olan telefonu al
Nasıl bakılacağını diğer konuda anlattık

id numarasında VQ olan cihazların özelliği nedir?

2017 kasım üretim
İçinde çok büyük ihtimalle 11.1.2 çıkar

Yinede kasadan önce uygulama ile doğrula.

Geri