E Exinie Kayıtlı Üye JailbreakTR 11 Ağu 2020 #1 Boot Ra1n denedim ama cihazımın desteklenmediği yazıyordu aynı şekilde Unc0ver maksimum 13.5 destekliyor. Başka bir yöntem var mıdır acaba?
Boot Ra1n denedim ama cihazımın desteklenmediği yazıyordu aynı şekilde Unc0ver maksimum 13.5 destekliyor. Başka bir yöntem var mıdır acaba?
uydufly Jailbreaking JailbreakTR 11 Ağu 2020 #2 ErdemUral: Boot Ra1n denedim ama cihazımın desteklenmediği yazıyordu aynı şekilde Unc0ver maksimum 13.5 destekliyor. Başka bir yöntem var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla ... Maalesef yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ErdemUral: Boot Ra1n denedim ama cihazımın desteklenmediği yazıyordu aynı şekilde Unc0ver maksimum 13.5 destekliyor. Başka bir yöntem var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla ... Maalesef yok Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
P pay2play Aktif Üye JailbreakTR 11 Ağu 2020 #3 Bootra1n iphone 8 plus 13.6 sorunsuz jb yapıyorum options kısmından "Allow untested devices" tikini seçin
Bootra1n iphone 8 plus 13.6 sorunsuz jb yapıyorum options kısmından "Allow untested devices" tikini seçin
E Exinie Kayıtlı Üye JailbreakTR 11 Ağu 2020 #4 pay2play: Bootra1n iphone 8 plus 13.6 sorunsuz jb yapıyorum options kısmından "Allow untested devices" tikini seçin Genişletmek için tıkla ... Zaten seçtim yine aynı. iPhone XR desteklemiyor maalesef.
pay2play: Bootra1n iphone 8 plus 13.6 sorunsuz jb yapıyorum options kısmından "Allow untested devices" tikini seçin Genişletmek için tıkla ... Zaten seçtim yine aynı. iPhone XR desteklemiyor maalesef.
efsane -Copy/Paste- *unacceptable* Administrator 11 Ağu 2020 #5 Checkra1n jailbreak iPhone XR , XS , SE2 ve iPhone 11 desteklemez... Konu kilit.......