iphone x bu ekran normal mi?

Sorun yok aynı durum bende de var. Düzelir gelecek güncelemelerle

kedi biyerini görmüş yara sanmış misali
Screen refresh rate ile alakalı bir durum gibi duruyor. Yarayla falan alakası yok... videodaki durumu anlayamamışsınız
[automerge]1577046968[/automerge]
Bir sorun yok anlamadım tam olarak ne demek istediğinizi?
Screen refresh rate ile alakalı bir durum gibi duruyor. Hani ekran çok soğukta gecikme gibi bir durum yapar ya işte o normalde de var

12.4 deyim sadece karanlıklarda böyle oluyor oled ekranla ilgili durum olsa gerek bu bi sorun değil ve güncelleme alakası yok ha eğer sorunsa benimkide sıkıntılı o zaman arkadaşında. Dert etme her renkte yapsa tamamda farketmişsindir sadece siyah ta falan yapıyor

12.4 deyim sadece karanlıklarda böyle oluyor oled ekranla ilgili durum olsa gerek bu bi sorun değil ve güncelleme alakası yok ha eğer sorunsa benimkide sıkıntılı o zaman arkadaşında. Dert etme her renkte yapsa tamamda farketmişsindir sadece siyah ta falan yapıyor
Aynen siyahta yapıyor. Yok asıl amacım telefonu bugün aldım ve bir sorun mu var diye anlamaya çalışıyorum.

Aynen siyahta yapıyor. Yok asıl amacım telefonu bugün aldım ve bir sorun mu var diye anlamaya çalışıyorum.

dediğim gibi o durum bende de mevcut oled ekranların pixel geçişleridir galiba vallah olayın gerçeğini bilmiyorum ama sorun değildir :)

Geri