MERHABALAR. iOS SURUMU JB İCİN UYGUN İPHONE X ARİYORUM ARKADASLAR
Ozelden mesaj attim256 gb space grey ingiltereden alınma garantisi bitti ios 12.1 yüklü tertemiz çiziksiz kulaklık ve kablosu hiç kullanılmadı 5000 tl
* bütün tweakler satın alındı udid üzerinden kayıtlı olduğu için aktarma şansı var ama yeni cihazım jailbreak yükleyemiyorum cihazla alana geçecek
* forumdan devoloper hesabım var 1 yıllık
* 1 yıllık ipawind lisansı yüklü (Linkleri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.sayfasından inceleyebilirsiniz )
* orjinal deri kılıf spigen marka bir kılıf daha var yanında
Ezik cizik var mi. İos sürümü kac5300 64GB yurt içi space grey 10 ay civarı garanti mevcut.
Ön ve arka kasa sıfır çizik sağ yan da küçük bir çizik var sadece(kılıfdan yapıyor toz vs kaçınca) cihaz kozmetik olarak sıfırı aratmaz.İos 12.1.2 yüklü 2 kırılmaz cam 2 adet kılıf.Ezik cizik var mi. İos sürümü kac
Nerden hocam siz cihazi bakma imkanimiz var miÖn ve arka kasa sıfır çizik sağ yan da küçük bir çizik var sadece(kılıfdan yapıyor toz vs kaçınca) cihaz kozmetik olarak sıfırı aratmaz.İos 12.1.2 yüklü 2 kırılmaz cam 2 adet kılıf.
27 Nisan da Trabzon’da 28 Nisan da İstanbul’da olacağım o zaman dilimine kadar ise Isparta’dayim hangisi uyuyorsa cihaza bakabilirsiniz.Nerden hocam siz cihazi bakma imkanimiz var mi
Olur 27 nisanda bende trabzondayim27 Nisan da Trabzon’da 28 Nisan da İstanbul’da olacağım o zaman dilimine kadar ise Isparta’dayim hangisi uyuyorsa cihaza bakabilirsiniz.
İletisim numarasi verebilirmisiniz ?Olur 27 nisanda bende trabzondayim
Özelden ilettim iyi akşamlarOlur 27 nisanda bende trabzondayim
[automerge]1555700204[/automerge]
İletisim numarasi verebilirmisiniz ?