iPhone SE 2020 IOS 15.1 jailbreak ve sürüm düşürme

denizcmnl

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Geçen ay bir iphone se hediyesi aldım kullanıyorum memnunum şuan ios 15.1 sürümü var jailbreak yapmak istiyorum ios 15.1 e uncover ile jailbreak yaptıkları videolar gördüm ama ben yapamadım niyeyse 15.1 e jailbreak oluyormu olmuyorsa olan bir versiyona nasıl düşüreceğiz

Cihaz
iPhone SE 2020
Sürüm
15.1
Uslu bir çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin 📌

Geçen ay bir iphone se hediyesi aldım kullanıyorum memnunum şuan ios 15.1 sürümü var jailbreak yapmak istiyorum ios 15.1 e uncover ile jailbreak yaptıkları videolar gördüm ama ben yapamadım niyeyse 15.1 e jailbreak oluyormu olmuyorsa olan bir versiyona nasıl düşüreceğiz
İos 15.1'e henüz jailbreak çıkmadı. Sürümde maalesef düşüremiyorsun. 15.1'de bekleyebilirsin.

Merhabalar. sitemizin anasayfasından ios 15 jailbreak haberlerini takip edebilirsiniz. Jailbreak daha çıkmadı ve sürüm düşürmeniz applenin tarih boyunca cok az yaptığı imzaları açmasıyla mümkün. (benim hatırladığım 2 kez açıldı)

telefonum 14.7.1 sürümde daha önceden defalarca jailbreak yapılmıs durumda , checkra1n üzerinden artık jailbreak yapamıyorum.cydia yı bir şekilde silmem gerekiyor acaba 15.1 sürümüne günceller isem kesin bir şekilde cydia yı silebilir miyim telefonum temize geçer mi?

Geri