iPhone 6S Plus iOS 11.1.2 Jailbreak Yapsam Batarya Çabuk Biter Mi?

electrajb

Banned
Yasaklı
iPod Touch 6 a jailbreak yaptım Electra jailbreak ama şarj çabuk bitiyor.
6S Plusada yapsam şarj çabuk biter mi?
Deneyenler var mı?
iOS 11.1.2 sürümüne.

iPod Touch 6 a jailbreak yaptım Electra jailbreak ama şarj çabuk bitiyor.
6S Plusada yapsam şarj çabuk biter mi?
Deneyenler var mı?
iOS 11.1.2 sürümüne.
Arka planda uygulama yenileme, konum servisler vb. nedenlerle çabuk bitiyor olabilir.
Genel olarak tweakler çok fazla şarj sömürmezler (tabii bazı istisnalar hariç :))
Sizde yüklü olan tweaklerin ss lerini atabilir misiniz? ona göre bakalım.

Arka planda uygulama yenileme, konum servisler vb. nedenlerle çabuk bitiyor olabilir.
Genel olarak tweakler çok fazla şarj sömürmezler (tabii bazı istisnalar hariç :))
Bunlar var;
[automerge]1520794282[/automerge]
Arka planda uygulama yenileme kapalı.

Ekli dosyalar

• 84196DF0-95BC-4CE2-B9FE-1437361B9839.png
    84196DF0-95BC-4CE2-B9FE-1437361B9839.png
    78.4 KB · Görüntüleme: 16
Bunlar var;
[automerge]1520794282[/automerge]
Arka planda uygulama yenileme kapalı.

LittleX bende çok fazla şarj yiyordu, 3 gün kullandım akşamı çıkarmıyordu, dün kaldırdım ve artık orjinale yakın şarj gidiyor, günü rahat çıkarıyor.. Bilginiz olsun, belki sizde olmaz ama bende çok şarja sebep oldu.. İos 11.0.1 İp6

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

iPhone 6S plus cihazimda kullaniyorum jailbreaki calistigim icin cok fazla ugrasamiyorum telefonla ama iki gunu cikartiyor

Kurulu değil.Yüklemem gerekiyor mu?
son güncellemesi ile şarj ve aşırı ısınma sorunu oluşturabiliyordu bazı cihazlarda ondan özellikle sordum. Yüklü olan tweaklerde şarjı çabuk bitirecek birşey yok ancak dilerseniz yüklediğiniz tweakleri silip o şekilde de bir deneyin. Eğer hala devam ediyorsa başta bahsettiğim arka planda uygulama yenileme vb. durumları kontrol edin.

Geri