Iphone 6 ''var'' Sistem Dosyası

• Konu Sahibi Konu Sahibi grengo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

grengo

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Dostlar yazılımcıyım yazılım yazıyorum elimde ıphone 6 yok.Elinde jailbreakli İphone 6 olan varsa şu üç ıphone sistem dosyasını bana atabilir mi(Cydia dan Filza Dosya uygulamasını yükleyip.Bu sistem dosyalarına ulaşabilirsiniz.)Lazım dosyaların konumu şu:
/var/root/library/lockdown/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/internal/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/activation_records/activation_record.plist

Ekli dosyalar

• hacktivate.png
    hacktivate.png
    102.6 KB · Görüntüleme: 23
Dostlar yazılımcıyım yazılım yazıyorum elimde ıphone 6 yok.Elinde jailbreakli İphone 6 olan varsa şu üç ıphone sistem dosyasını bana atabilir mi(Cydia dan Filza Dosya uygulamasını yükleyip.Bu sistem dosyalarına ulaşabilirsiniz.)Lazım dosyaların konumu şu:
/var/root/library/lockdown/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/internal/data_ark.plist
/var/containers/data/system/com.apple.mobileactivationd/library/activation_records/activation_record.plist
Hocam siz en iyisi telefon alın.Kimse vermeyebilir dosyaları.Hem test ederek çalışmış olursunuz telefon alarak.

hocam bin liraya bulursunuz parmak izi falan çalışmasa da zaten kullanacağınız amaç belli

Hocam siz en iyisi telefon alın.Kimse vermeyebilir dosyaları.Hem test ederek çalışmış olursunuz telefon alarak.
Hocam neden vermesinler ki onlarin cihazini bilgilerini etkileyecek kodlar degil yardim etmek isteyen olur belki
[automerge]1625258612[/automerge]
hocam bin liraya bulursunuz parmak izi falan çalışmasa da zaten kullanacağınız amaç belli
Hocam bende alabilecegimi biliyorum ama sadece onun icin telefon mu alayim

sim veya icloud unlock/activation/by-pass yapmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla yani çalıntıysa telefon ? Bunun için hali hazırda satılan programlar var. Zaten elinizde icloud şifresi unutulmuş bir iPhone 6 olduğunu da düşünmeden edemedim :) iCloud’u bypass ettiniz ancak sanırım bu sefer de sim’i aktif edemediniz 🤷🏻‍♂️

Geri