iPhone 6 İOS 12.5.4 Jb Hakkında

darkness

Aktif Üye
JailbreakTR
Arkadaşlar 1 yıl önce falan cihazıma jailbreak yapmıştım. O zamanlar Noctis 12 Tweaki İnstagram’da falan biraz bozuk gözüküyordu. Hala öyle bir sorun var mı? Kullanan var mı?
Bir de şimdi jailbreak yaptım diyelim, papara, snapchat gibi uygulamalara jailbreak’i yok gibi göstermek için neyi kurmam lazım? En son Liberty isimli bir tweak vardı sanırım ama onu kullanmama rağmen Snapchat’ten ban yemiştim. Şimdiden teşekkürler.

Noctis12 ile Instagram'da karanlık mod tam çalışmaz çirkin olur. Paparada jailbreak algılaması yok snapchat için de flyjb x öneririm.

Noctis12 ile Instagram'da karanlık mod tam çalışmaz çirkin olur. Paparada jailbreak algılaması yok snapchat için de flyjb x öneririm.
Sadece İnstagram’da değil, yanlış hatırlamıyorsam Whatsapp’ta da öyleydi. Bunları çözemez miyim?

Sadece İnstagram’da değil, yanlış hatırlamıyorsam Whatsapp’ta da öyleydi. Bunları çözemez miyim?
Whatsapp için watusi tweaki ile WhatsApp a özel karanlık mod yapabilirsiniz noctis sadece sistem uygulamalarını ve basit düz tasarımı olan uygulamalarda çalışır bunları maalesef çözemezsiniz tweak geliştiricilerinin uygulamaya özel dark mod tweakleri yapmaları lazım fakat artık ios 12 için tweak yapan geliştirici yok, dark mod sizin için önemliyse yeni cihaz almaktan başka çareniz yok ben de 5s kullanıyorum.

Whatsapp için watusi tweaki ile WhatsApp a özel karanlık mod yapabilirsiniz noctis sadece sistem uygulamalarını ve basit düz tasarımı olan uygulamalarda çalışır bunları maalesef çözemezsiniz tweak geliştiricilerinin uygulamaya özel dark mod tweakleri yapmaları lazım fakat artık ios 12 için tweak yapan geliştirici yok, dark mod sizin için önemliyse yeni cihaz almaktan başka çareniz yok ben de 5s kullanıyorum.
Tamamdır teşekkürler :).

12.5.4 de unc0ver jailbreak var mı? birde carbridge çalışıyor mu? yapan varsa ona göre telefona güncelleme yapacağım.

12.5.4 unc0ver yükledim. Carbridge çalışıyor. Bilmek isteyen arkadaşlar için bilgi vereyim dedim.

Geri