Neler yeni

Duyuru iPhone 5s için IOS 10.3.3 imzası açık

efsane

-Copy/Paste- *unacceptable*
Administrator
Arkadaşlar bu sürüme geçmek isteyenler varsa vakit kaybetmeden IOS 10.3.3’e geçebilirsiniz

Not: Sadece iPhone 5s (GSM ve Global)
3f69fc4daabaf5ea28f1d9717eee074b.jpg

Yaklaşık 1 saattir açık

JailbreakTR

imza neden acildi acaba?

Bu sorunun cevabını ancak Apple bilir :)

NOT: imza açık görünse bile şu anda hiç kimse (ben dahil 10.3.3’e geçemedim)
SHSH kayıtlarını alanlar oldu ama kimse direk sürüme geçemedi..

JailbreakTR

Bende gördüm hemen SSH2 kaydını alayım dedim aldı ama klasörlerin içi bomboş. Büyük ihtimalle bir hata oluştu o yüzden açık görünüyor. Hatta sabah Unsigned İPSWs kısmındaki sürümlerde bile yeşil tik işareti vardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

9d5f92ccf0eebb6939fd760ed32df218.jpg
Buradan alayım dedim burada da hata verdi.

iphone 6s icinde acilsa iyi olurdu :) bence ama hata bu kimse donemiyorsa

Aynen hata zaten. TSS Checker’da kapalı görünüyor 10.3.3. Ama keşke açık olsa cidden.

Hata oldugunu sanmıyorum çünkü diğer cihazlarada açılırdı ya serverlerde sıkıntı oluştu kimse ondan geçemiyor onaylamıyor yada başka bişey var

Hata oldugunu sanmıyorum çünkü diğer cihazlarada açılırdı ya serverlerde sıkıntı oluştu kimse ondan geçemiyor onaylamıyor yada başka bişey var

Başka bir şey olabilir mesela IOS 13 desteği için bir hazırlık:)

JailbreakTR

Başka bir şey olabilir mesela IOS 13 desteği için bir hazırlık:)

JailbreakTR
Valla hocam İOS 13 çıkınca kesinlikle Apple desteği keseceği cihazlara artık bence tüm sürümlerin imzasını açmalı. Madem destek vermeyeceksin o zaman bizide serbest bırakacaksın. 4S için 6.1.3 imzası açık ama İPhone 5 ve 4'e açık değil haksızlık bence. Herkes bıktı artık şu imza işinden imzala gitsin ne zararı var sana Apple!

Ayrıca IOS 8.4.1 OTA yolu artık sadece 4s (IOS 6.x) için geçerli ve böylece iPhone 5 için kapanmıştır..

JailbreakTR

Neyse 10.3.3 imza olayı yalanmış. Bende 7.0.1’den 12.3 Beta 1’e kadar tüm SHSH2 kayıtları var ama 10.3.3 yoktu bir o da olmayı versin artık.

Neyse 10.3.3 imza olayı yalanmış. Bende 7.0.1’den 12.3 Beta 1’e kadar tüm SHSH2 kayıtları var ama 10.3.3 yoktu bir o da olmayı versin artık.

evet hocam yalanmış ipsw sitesinde hala açık görünüyor gördükçe sinir oluyorum

İleri ki zamanda shsh2 kaydı alınabilir mi ?
İmza hala açık gözüküyor lakin shsh2 kaydı alınmıyor.

ne oldu şimdi düşebilen yok galiba hiç, imza hala açık görünüyor deneyelim mi yoksa elimizdeki 12.0.1 dende mi oluruz?

Sanırım imzalar neden açıldığını buldum arkadaşlar,

biliyorsunuz Apple iOS 13, iPhone 7 ve sonrasında mevcut olucağı için Apple yavaştan bırakıyor 5s fişlerini çekicek gibi.
[automerge]1554112387[/automerge]
ne oldu şimdi düşebilen yok galiba hiç, imza hala açık görünüyor deneyelim mi yoksa elimizdeki 12.0.1 dende mi oluruz?
bence ios 10.3.3 e düşür

Geri