Arkadaşlar iyi günler Iphone 5 satın aldım arabamda kullanmak için video izlemek için jailbreak gerekiyormuş YouTube da videolardan yapmaya çalıştım fakat bazı programlar indirilemedi bu problemi çözen varmı aranızda?
Carplay özelliği var araçta fakat video izlemeye izin vermiyor YouTube netflix vb izlemek için jailbreak yapmak gerekiyormuş ıphone 5 için bir türlü yapamadım çok fazla yöntem denedimmerhabalar. youtube yeni sürüm yükleyin hatası alabilirsiniz. arabada izleyebilmek derken arabanızın carplay özellgii varsa yansıtabiliyorsunuz. android ise teybin icindeki programla eşleştiriyorsunuz.
Forumda bulunan nasıl jb(jailbreak) yapılır yöntemlerini deneyebilirsiniz. Yine olmazsa tekrar yardımcı olurum sizeCarplay özelliği var araçta fakat video izlemeye izin vermiyor YouTube netflix vb izlemek için jailbreak yapmak gerekiyormuş ıphone 5 için bir türlü yapamadım çok fazla yöntem denedim
12.5.1 halen jailbreak olmuyorForumda bulunan nasıl jb(jailbreak) yapılır yöntemlerini deneyebilirsiniz. Yine olmazsa tekrar yardımcı olurum size
12.5.1 halen jailbreak olmuyor
bende şuan 12.5.1 var ama yüklüyorum açmıyor ne ipad ne iphone 5s anlamadımIOS 12.5.1 jailbreak olur A7-A8 cihazları için,
-Chimera
-unc0ver
-Checkra1n jailbreak mevcut
Not: konudaki cihaz iphone 5 ve bu cihaz için son sürüm IOS 10.3.4
Jailbreak mevcut...
“Helix Jailbreak”