iPhone 5 cihazımı Cydia İmpactor görmüyor

emre4606

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Gta 3 ün ipa dosyasını cihazıma yükleyecektim fakat cydia impactor cihazımı görmedi İTunes Güncel
İmpactor güncel USB Kablom düzgün çalışıyor sizce ne olmuş olabilir

Cihaz
iPhone 5
Sürüm
10.3.3
İtunes görüyorsa cydia impactor da görür. Cydia impactorun son sürümünü tekrar indirmeyi denermisin.

iTools indir birde. Bazen o ek bir driverler indiriyor. O zaman görür. Bende bazen öyle çözüyorum.

İtunes görüyorsa cydia impactor da görür. Cydia impactorun son sürümünü tekrar indirmeyi denermisin.
Hocam ilgin için sağol Denedim yine olmadı i Tunes gördüğü halde görmedi İmpactor
[automerge]1556366813[/automerge]
iTools indir birde. Bazen o ek bir driverler indiriyor. O zaman görür. Bende bazen öyle çözüyorum.
Sana zahmet ayrıntılı anlatır mısın ne yapmam gerekiyor bu programla

Hocam ilgin için sağol Denedim yine olmadı i Tunes gördüğü halde görmedi İmpactor
[automerge]1556366813[/automerge]

Sana zahmet ayrıntılı anlatır mısın ne yapmam gerekiyor bu programla

iTools programını indir hocam internetten. Telefonu bağla o otomatik driver indirmesi gerek.

@emre4606 @AirLife ın dediği gibi driverları güncelle ve dediğin gibi itunes sürümü güncel ise itunes den bilgisayarın yetkilendirildiğini kontrol et, başka usb girişinden dene, ve son olarak cydia impactoru yönetici olarak çalıştır.

iTools programını indir hocam internetten. Telefonu bağla o otomatik driver indirmesi gerek.
Bu driver neyin driveri ve boyutu ben kadar hücresel veriden Kullanıyorum fazla mıdır?
[automerge]1556374659[/automerge]
Bu driver neyin driveri ve boyutu ben kadar hücresel veriden Kullanıyorum fazla mıdır?
Nekadar yazacaktım*

[automerge]1556374659[/automerge]

Nekadar yazacaktım*

100-200 arası bir şey. Yazıyor zaten kaç MB olduğu.

Geri