Neler yeni

iPad'de Whatsapp nasıl kurabilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ak.if
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ak.if

Aktif Üye
JailbreakTR
Merhaba, ipad 3 cihazım en son sürümü 9.3.5 ve buna uygun olarak da phoenix 9.3.5 jailbreakini kurabildim.
Whatsapp ı ipad'e kurmak istiyorum. Buna ilişkin birkaç yerden indirdiğim ipa dosyalarını 3utools aracılığıyla ipadime attım ve kurabildim. Ama açtığımda direk kapanıyor. Sanırım sürüm uyumsuzluğuyla ilgili. 9.3.5 sürümüne uygun whatsapp sürümünün ipa'sını nerden bulabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Sorum günceldir, bilgisi olan arkadaşlardan çözüm önerilerini bekliyorum

Appsync tweakı yüklemen gerekli uygulamanın çalışması için.
Ayrıca appadmin veya appstore++ tweaklarından birisini kullanarak Whatsap ın eski sürümünü appstore dan indirmeyi denermisin.

Appsync tweakı yüklemen gerekli uygulamanın çalışması için.
Ayrıca appadmin veya appstore++ tweaklarından birisini kullanarak Whatsap ın eski sürümünü appstore dan indirmeyi denermisin.
Bigboss'dan App Admin ve **** reposundan da AppSync Unified kurulu. ama appstore++ i kuramıyorum zira ipad'ımın sürümü (9.3.5) onu indirmeye yetmiyor.

Önce Cydia dan whatspad isimli tweak i yükleyin, sonrasında da iphonecake sitesinden indireceğiniz whatsapp uygulamasını filza ile yükleyip kullanabilirsiniz.

Appsync tweak de yüklü olması lazım tabiki.

İpad air2 ios14.6 de bu yöntem başarılı oldu.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
burada ios 9.3.5 için eski sürüm whatsapp mevcut. sürüm yükleniyor fakat açıldıktan sonra güncelleme istiyor, whatsapp yeni sürüm yüklemek ve kullanmak için en az ios10 sürüm cihaz gerekiyor..

Son düzenleme:
Geri