Neler yeni

İp ban

• Konu Sahibi Konu Sahibi Riddiq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Riddiq

Aktif Üye
JailbreakTR
Herkese merhaba arkadaşlar Coffee meets diye bir uygulamada fake hesap açmıştım hesabım yasaklandı, şimdi ise farklı bir telefon numarası ve Facebook adresi ile oturum açmayaca çalışıyorum sistem direk doğrulama hatası veriyor sizce ip ban felan yemiş olabilir miyim ne gibi bir adım izlemem ğerekiyor acaba fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim

Cihaz
iPhone SE
Sürüm
13.6
selamlar. aynı telefondan deniyorsanız cacheden görüyor olabilir. farklı bir cihaz ve farklı bir internetten yeni hesap açın sonra telefonunuza girin. deneyin. iyi forumlar.
not: statik ip niz olmadığını düşünerek söyledim. eger dinamik ip kullanıyorsanız modemi kapatıp 5 dk bekleyip tekrar deneyebilirsiniz.

Bu tarz uygulamalar genellikle telefonda kayıt edilen bir veritabanı listesinde satır açarak kalıntı bırakırlar. Jailbreak var ise o listeden sql sorgusu ile kalıntıyı silmek gerekiyor. Jailbreak yok ise telefona format atarsanız işiniz çözülür.

Ip ban attıklarını sanmıyorum çünkü hücresel ve wifi ile farklı ipler alırsınız ya da başka bir cihazdan kayıt olmayı denerseniz kayıt olabildiğinizi göreceksiniz( emulatör ile test edebilirsiniz)

Ben zamanında çok araştırma yapmıştım bir uygulama için ve bu şekilde üstesinden gelmiştim.

sql listesinden veriyi silmek biraz riskli çünkü keychain yani telefondaki kayıt ettiğiniz şifreler de aynı yerde saklanıyor. Hatalı bir komut ile şifrelerinizi de siliyor olabilirsiniz
[automerge]1663002960[/automerge]
Bu arada tablo ismi genp. Filza ile aratıp bulabilirsiniz.

Bulunca sql editor ile açacaksınız ve aşağıdaki komutu yazacaksınız.

delete from genp where agrp = 'uygulama_ismi'

uyguluma_ismi kısmı apple’ın sistem için kaydettiği isimdir. örneğin: Hellotalk uygulaması için 65DX3KZRH6.com.helloTalk.helloTalk

Son düzenleme:
Var/ Keychains içinde keychain-2.db dosyası var. Onu sql editor açarsan genp editor karşına çıkacaktır.

keychain dosyasını işlem yapmadan önce kopyala yanlışlıkla silersen bazı şeyleri geri alabilirsin.

tablodan silmek istediğin uygulamaları önce iphonedan kaldırman gerekiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Var/ Keychains içinde keychain-2.db dosyası var. Onu sql editor açarsan genp editor karşına çıkacaktır.

keychain dosyasını işlem yapmadan önce kopyala yanlışlıkla silersen bazı şeyleri geri alabilirsin.

tablodan silmek istediğin uygulamaları önce iphonedan kaldırman gerekiyor.

Öncelikle vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim hocam, ekran görüntüsünde tinder yazanların hepsini silmem mi ğerekiyor banın kalkması için

Ekli dosyalar

• DDF1BE26-0D61-4CD9-88A5-0A0DE95FB735.png
    DDF1BE26-0D61-4CD9-88A5-0A0DE95FB735.png
    110 KB · Görüntüleme: 5
Öncelikle vakit ayırdığın için çok teşekkür ederim hocam, ekran görüntüsünde tinder yazanların hepsini silmem mi ğerekiyor banın kalkması için

evet yukarda verdiğim kodu tinder ismine göre değiştirirsdn tüm satırları siler.

evet yukarda verdiğim kodu tinder ismine göre değiştirirsdn tüm satırları siler.

delete from genp where agrp = tinder örnek olarak böylemi yapacagım acaba kusura bakmayın yanlış bir işlem yapmak istemiyorum

Hocam bir cevap verirmisin uygulama ismi aratınca çıkmıyor senin örnek verdiğin uygulama ismide çıkmıyor

Geri