iOS 9.3.2 jailbreak hatası

Veyselyildira

Kayıtlı Üye
JailbreakTR
Yıllardır pangu 9x jailbreak kullanıyorum bi sıkıntı olmadı fakat bugün airblue sharing kurdum telefonda tüm uygulamalar silindi gibi görünüyor ama sistemde yer kaplıyor cydia açılmıyor ses açma tuşu ile safe moda girmiyor tetherd jb yardım edebilecek var mı

Cihaz
iPhone y
Sürüm
9.3.2
Jailbreak aktif olursa sorununuz gidecektir banada aynısı oldu jailbreak aktifleşince düzeldi.

Yıllardır pangu 9x jailbreak kullanıyorum bi sıkıntı olmadı fakat bugün airblue sharing kurdum telefonda tüm uygulamalar silindi gibi görünüyor ama sistemde yer kaplıyor cydia açılmıyor ses açma tuşu ile safe moda girmiyor tetherd jb yardım edebilecek var mı

AirBlueSharing yüklediysen artık JB yi geri getiremezsin.. IOS 8.4'e kadar çalışır ama 9.3.3 de çalışmaz ve JB yi kaybedersin o Tweakle

AirBlueSharing yüklediysen artık JB yi geri getiremezsin.. IOS 8.4'e kadar çalışır ama 9.3.3 de çalışmaz ve JB yi kaybedersin o Tweakle
Görücez bakalım

Moderatör tarafından düzenlendi:

Safe moduna alabiliyormusun ? Pangu iconu varmı ?

Eğer jailbreak etkinleştrilemiyorsa , ya futurestore yapıcaksınız tabi shsh'nız varsa olmadı 10.3.3 kullanın güncellemesi hala acık.

Burda solda üstteki uygulamayı yükleyip onunla yapmaya çalış.

Geri